Pass

Sabah Namazı Buluşması Nebioğlu Beldesine bağlı Karaevligeriş - Pilcivanlı Mahallesinde gerçekleşti.

Her gün değişik bir Camide eda edilen Sabah Namazı buluşmasına İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Nebioğlu Belediye başkanı Ertan Aydoğan, müftülük murakıbı Cemalettin Torun, Çevre Köy ve mahallelerden gelen Muhtarlar, Nebioğlu Merkez ve Civar köylerden gelen Din görevlileri ve Belde halkı katıldı.

Sabah Namazı ardından Camide konuşma yapan Müftü Arcaklıoğlu Çevre Köy ve Mahallelerden gelen Din görevlileri ve Cemaate Kuran Kurslarının önemi hakkında ve İnsan ilişkileri hakkında bilgiler verdi. Birçok konu hakkında görüş belirten Arcaklıoğlu şöyle dedi: “Ecdadımız cami ile medreseyi (okulu) birbirinden ayırmamıştır. Seccade ile tezgâh birbirini tamamlar. Cami ile manevi temizlik, Hamamlar ile maddi temizlik, Medrese ile fikri temizlik, Tekkelerle de ibadetteki zevk, neşe ve istikamet hedeflenmiştir. İrşad ve tebliğ vazifesini gönüllü olarak yapacağız. Dinlediklerimizi ve okuduğumuzu evde anlatacağız. Hedef belirleyip ona ulaşmaya çalışacağız. Kitap okuyup kendimizi ve ezberlerimizi yenileyeceğiz. Her zamanda birkaç talebemiz olacak. Cami dersleri yapacağız. Önyargılı olmayacağız Doğulu-batılı, zengin fakir herkesi eğiteceğiz. Kendimizle yarışıp her gün tazeleneceğiz. Topluma mal olmuş insanları tenkit etmeyeceğiz. Bilgi eksikliklerimizi tamamlayacağız. Cemaatin ihtiyaç ve beklentilerine cevap vereceğiz. Yaşadığımız devri çok iyi bileceğiz. Konuşmalarımız hem edebi hem de anlaşılır olacak. Okuduklarımızı anlamalı ve anladığımız şekilde hayatımızda uygulayarak yaşamalıyız” dedi.

Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ve Sabah Namazı buluşmalarına katılanlarla sabah kahvaltısı yapan Arcaklıoğlu, Bu berekete iştirak eden ve katkı veren Nebioğlu Belediye Başkanımız Ertan Aydoğa’na, Din Görevlisi Veli Bilgin ve diğer çevre mahalleden gelen Din görevlilerine, Katılan Muhtara, Dernek Yönetimine ve tüm Bay -Bayan Pilcivanlı cemaatine teşekkür etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3708
26.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın