Pass

Çaycuma İlçesi Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir’i ziyaret ederek, beldede yapımı tamamlanan lisenin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne dönüştüğünü ifade etti. 

Okul için emeği geçenlere teşekkür eden Aydoğan; “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Özemir'e hayırlı olsun ziyaretinde yapılan görüşmede Beldemizde bulunan 16 derslikli Nebioğlu Çok Programlı lise inşaatının tamamlanarak 19/09/2006 geçici kabulünün yapılmasının ardından Sayın Valimiz Ali Kaban bu binanın Tarım ve Meslek lisesi olarak açılması yönündeki talebimizi değerlendirerek Milli Eğitim Bakanlığına iletmiştir. Bunun sonucunda okulumuzda 2016 -2017 eğitim ve öğretim yılında Anadolu meslek programında hayvan yetiştiriciliği ve sağlığı ile tarım alanlarında yabancı dili İngilizce olarak karma öğrenci eğitimi vermek üzere iki bölüm açılarak okulun adının Nebioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olması uygun görülmüştür. Bu çerçevede okulumuzun eğitim ve öğretime açılabilmesi için izlenecek yol haritası hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile görüş alışverişinde bulunduk. İlk etapta Valimizin talimatı ile okulumuza bir müdür atanması hususundaki çalışmalar son aşamaya gelmiş okulumuzda öğrenci kayıtları başlamıştır. Nebioğlu ve çevre köylerimizin hayali olan bu projenin gerçekleşmesinde öncelikle lise inşaatının programa alınarak hayata geçmesinde emeği geçen eski ve yeni AK Parti Zonguldak Milletvekillerimize okulun Tarım Meslek Lisesine dönüşmesinde büyük gayret sarf ederek emek veren başta Sayın Valimiz Ali Kaban ve tüm bürokratlarımıza şahsım ve Belde halkım adına şükranlarımı sunuyorum. Bölgemize hayırlı olsun” dedi. 

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2260
25.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın