Pass

TSO Lisesi Müdür yardımcısı Nusret Çetin Emekli oldu. Emeklilik hayatına adım atan Nusret Çetin için Çalıştığı okulun Önünde Plaket töreni düzenlendi.

Okul Müdürü Recep Islak tarafından düzenlenen törende konuşan Islak, Plaket takdimi öncesi şunları söyledi, “her sonun, bir başlangıç” olduğunu, Emeklilik hayatının da yeni bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Emekli öğretmenlerimizin, Emeklilik hayatlarının mutlu bir şekilde geçmesini temenni ediyorum.

TSO Fen lisesinde İki yıl birlikte çalıştığım, kendisinden çok şey öğrendiğim, gerek uyumlu kişiliği gerek dostluğu, gerekse öğrenciler için fedakar çalışması ile birlikte görev yapmaktan keyif aldığım Nusret Çetin hocamın emekliliği üzerine, kendisine hizmetleri için teşekkür etmek anlamında okulda tören düzenledik ve günün anısına plaket ve altın takdim ettik. Hocamız altını kabul etmeyeceğini bu altını derslerinde dönem birincisi olan öğrencimize vermek üzere bize teslim etti. Her şey için teşekkürler güzel insan. TSO Fen Lisesi olarak diyoruz ki vefa güzel bir duygudur.

Diyoruz k;  İyi ki varsınız öğretmenlerimiz, sizlerden aldığımız ilhamla, bizlerde karanlığı aydınlatmak için,  Atatürk'ün izinde, Cumhuriyetimizi yüceltmeye ve yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2276
23.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın