Pass

Çaycuma AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Amil, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nün 156’ncı yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Halkın haber alma özgürlüğünü aracılık eden basına demokrasinin sağlıklı işlemesinde büyük görev düşüyor. Objektif olmayan asılsız haberlerle, düşünce özgürlüğünün, insan hakları ve demokrasinin teminatı olarak adlandırılan dördüncü güç yıpratılmamalıdır” dedi.

Bağımsız ve özgür basının demokratik bir hukuk devletinin en önemli öğelerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Amil, Dünya Gazeteciler Günü ile ilgili yayınladığı mesajı şöyle:“Tüm basın emekçilerimizin Dünya Gazeteciler Günü’nün kutlu olsun. Osmanlı Devleti’nin ilk yayın organı olan, 21 Ekim 1860 tarihinde yayın hayatına başlayan Türkçe haftalık gazete Tercüman-ı Ahval Gazetesi'nin kuruluş yıldönümü olarak kutlanan bu özel gün Türk gazetecilik ve edebiyat tarihinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Çünkü Tercüman-ı Ahval Gazetesi, tartışma gazetesi olarak, sosyal ve siyasi olaylara Türk basınında ilk defa yer vermiştir.

Demokrasinin her türlü vesayetten kurtulması, bireyin ve toplumun olayları sağlıklı bir şekilde değerlendirip kanaat edinmesi için bağımsız ve özgür basının önemi, özellikle içinden geçtiğimiz bu kritik günlerde her geçen gün daha da artmaktadır. 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde medyanın ve demokrasi savunucusu olarak görev yapan gazetecilerin rolü unutulmamalıdır.

Bundan sonra da demokrasinin bilinen üç ayağı, yasama, yürütme ve yargı dışında dördüncü ayağı olan medyaya halkımızın doğru bilgilendirilmesi ve ‘Yenikapı Ruhu’nun korunarak devam ettirilmesi için büyük görevler düşmektedir. Türk toplumunun özgür basın kavramı ile tanıştığı 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde tüm gazetecilerimizi, medya mensuplarımızı kutlar, basın şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim.”

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2248
21.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın