Pass

İlçede bisiklet kullanımını artırmak için çalışmalar yapan Çaycuma Belediyesi bu kez kendi personeline bisiklet dağıttı.

Cumhuriyet meydanındaki törene; Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı, Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Fahri Alagöz, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, daire müdürleri katıldı.

Çaycuma Belediye Başkanı, Çaycuma’nın bir bisiklet kendi olma yolunda önemli bir adımını daha attığını ifade ederek; “Çaycuma bisiklet kenti oluyor. Motorlu taşıtlar her tarafı işgal ediyor. Bir otomobilin içinde bir kişi, seyahat ediyor, park yeri sorun oluyor. Yollar işgal altında. Hava kirliği ve gürültüsünü söylemeye bile gerek yok. Doğalgaz geldikten sonra Çaycuma pırıl, pırıl bir havaya sahip. Otomobillerin bu egzozu karbon monoksit salgıladığı için çok zararlı. Çaycuma sağlıklı gelişen bir kent olma yolunda. İlçemiz şehirlerin içinde kaybedilmiş değil, kurtarılmış bir şehir olacak. Şimdiden geleceğe hazırlanan modern bir şehir olacak. Bisiklet sadece bir spor ve ulaşım aracı değil. Aynı zamanda sağlık ve eğlence aracı. Üstelik bisikletle olan seyahatlerde otobüsün tarifesini beklemeye gerek yok. Bisikletli istediği yere rahat bir şekilde gidebilsin diye, bisiklet yollarını yapıyoruz. Kaymakamlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzde bisikletler dağıttı. Çaycuma’yı bisiklet kenti yapmaya talip olan Çaycuma Belediyesi öncelikle kendi personelinden başlamak durumunda idi. Zaman zaman değişik kesimlere öğrencilerimize, belediyenin bisiklet dağıtımı devam edecek. Aynı zamandan Bakanlıklarda bisiklet projelerine destekleri var. Önümüzdeki günlerde Sağlık Bakanlığımızda 250 bisikletini Çaycuma’ya kazandırmış olacağız. Çaycuma bisikletleri ile dünyanın güzel kentleri arasına karışacak. Başta Kaymakamımız olmak üzere katkıda bulunanlara çok teşekkür ediyorum. İlçe Müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu da Hollanda’da görev yaptığı 5 sene içinde işe bisiklet ile gidip gelmiş. Bir bisikletlide Çaycumalı’da sevgili Müftümüz olacak” diye konuştu.   

Kaymakam Serkan Keçeli ise gelişen ve modernleşen, sağlıklı bir kent olma yolunda ilerleyen Çaycuma için bir adım daha atmanın mutluluğu ile paylaştığını ifade ederek; Çaycuma güzelleşirken inşallah insanlarımızda buna ayak uydurmaya başlayacaklar. Çaycuma’da bol miktarda bisiklet yollarımız var. Ama bunu yapmak bir şey ifade etmiyor. İnsanlarımız buna ayak uydurmadıktan sonra projeler tam karşılık bulamamış olur. Bu sene Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığımızın katkıları ile öğrencilimize birçok bisiklet dağıttık. Belediyemizde çok güzel bir çalışmaya imza atıyor. Başkanımız devamının geleceğini söyledi. İnşallah sağlıklı bir Çaycuma’nın güzel bir adımını atmış oluruz” şekilde konuştu.

Konuşmaların ardından protokol ile Belediye personeli bisikletlere binerek çarşı turu gerçekleştirdi.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3054
20.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın