Pass

Organize Sanayi karşısında Öykü’nün yeri adında Et Mangal ve Köfte Restoranı düzenlenen görkemli bir açılış töreni ile hizmete açıldı.

 

 Açılış töreninde konuşan işletme sahibi Velime Yılmaz; “Değerli misafirlerimiz öncelikle Öykü’nün yeri adında açmış olduğumuz Et, Mangal ve Köfte Restoran’ının açılışına hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. İşletmeniz umarım Çaycuma’nın değişen şehircilik vizyonuna yakışan bir yer olur. Açılışını yaptığımız işletmemiz vatandaşlarımız için hayırlı olsun. Sizler sayesinde işletmemiz ayakta kalacaktır Desteklerinizden dolayı Teşekkür ediyorum, Allah bereketli ve kazançlı günler nasip etsin” dedi.

Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun yaptığı duanın ardından Öykü’nün Yeri Hizmete açıldı.

Çaycuma İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun yaptığı Dua sonrası açılan işletme açılışında AK Parti kurucu ilçe Başkanı Bayram Berber, Çevre Köylerden gelen Muhtarlar, Öğretmen, Camii İmamları, Basın Mensupları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

Öykünün Yeri adına açılan işyerinde bulunan mavi renkte yumurtlayan Tavuklar dikkat çekti.

Ekspres Gazetesi olarak yeni açılan işyerine hayırlı İşler, bol kazançlar diliyoruz.

Haber: EKSPRES

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2422
20.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın