Pass

Zonguldak Valisi Ali Kaban Çaycuma Ensar Hafızlık Yatılı Kur'an Kursu ve Ensar 4 - 6 Yaş Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Çaycuma İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli ve İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’ndan kurslar hakkında bilgi alan Vali Kaban öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Vali Kaban’ın kendileri için önemli bir ziyaret gerçekleştirdiğini ifade eden Müftüsü Arcaklıoğlu; “60 tane öğrencimiz bu kurslarda yatılı kalıyor. Bunlardan 25 tanesi hafızlığa devam ediyor. Özellikle üzerinde durduğumuz Milli Eğitim ile birlikte yürüteceğimiz Hafızlık İmam Hatip Ortaokulu projemiz var. Valimize konu hakkında bilgi verdik. Taleplerimizi ilettik. Ensar Kursunu çok beğendiğini dile getiren Sayın Valimiz, kursun devletimizin, Diyanet İşleri Başkanlığımızın ve hayırsever vatandaşların katkıları ile yapılmasının memnuniyet verici olduğunu ifade edip, emeği geçenlere teşekkür etti. 4-6 Kuran Kursumuzu da oldukça beğenen Valimiz kurs düzeni için ayrıca teşekkürlerini iletti. Hafızlık İmam Hatip Orta Okulu projemize katkı sağlayacağını ifade etti. Bizleri onure ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2325
19.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın