Pass

Çaycuma’nın Karapınar Beldesi’nde belediye tarafından yapılan yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belde de asfaltsız ve kilitli parke taşsız yol bırakmamak için çalışmalarını hızla sürdüren Karapınar Belde Belediye Başkanı Ahmet Aydın, şu ana kadar yaklaşık 14 kilometre yolun yapım çalışmalarını tamamladığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karapınar Belediye Başkanı Ahmet Aydın, amaçlarının belde halkını toz, toprak ve çamurdan kurtarmak olduğunu belirterek, beldede toprak yol kalmayacağını kaydetti. Başkan Aydın “Beldemizde kilitli parke taş döşeme tamamlandı. Tabi beldede öncelikli yollar ve caddelerimiz var. Allah izin verirse kış tam anlamı ile gelmeden bu önemli yerleri bitireceğiz. Yapılan bu çalışmalarımız belediye ve vatandaş işbirliği ile yapılmıştır. Gündüz belediyemiz personeli, akşam ise Karapınar halkı olmak şartı ile 14 km’lik yol yapıldı. Özellikle yukarı çukur mahallesi Gökçe torlaklar, durmuşlar mahallesi, Dağlıoğlu mahallesi, Karapınar merkez olmak üzere çok önemli gördüğümüz yollarda parke çalışmalarımızı tamamladık, sıra artık dağlara geldi.

Karapınar merkezinde büyük bina yaptık bu binamızın bir katını işsizlik çeken gençlerimize istihdam etmek istiyoruz. Çok amaçlı olarak yaptığımız bu binamızda düğün salonu olarak ta kullanmayı düşünüyorum. Bölgemizde günden güne artan göçü bir nebzede olsa durdura bilmek için bu binamıza iyi bir tekstil firması getirip istihdam düşünüyoruz. Karapınar’da yaz aylarında azda olsa su sıkıntısı çekmekteyiz. İnşallah bu konuda da çalışmalarımız olacak” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3048
19.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın