Pass

Çaycuma Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tarafından başlatılan sabah namazı buluşmaları Çaycuma geneline yayıldı.

Çaycuma ilçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu İlk sabah Namazı buluşmasını gerçekleştirdiği Karapınar Durmuşlar Mahallesinde ikinci kez Vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe Müftülüğü tarafından programlanan sabah namazında bir camide cemaatle buluşup tesbihat yapıldıktan sonra topluca kahvaltı geleneği Çaycuma geneline yayılmaya başladı. Sabah buluşmalarında ilk olarak Camii İmamları tarafından Kuran-ı Kerim tilavet edildikten sonra sabah namazı cemaatle topluca eda ediliyor. Sabah namazının ardından ilçe müftüsü tarafından yaptırılan tesbihattan sonra Müftü Arcalıoğlu tarafından, cemaate ayet ve hadislerden oluşan özlü bir vaaz veriliyor.

Konu ile ilgili İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu; “Günün manevi açıdan en kıymetli ve en bereketli vaktinde sabah namazına kalkmış ve güne başlamış olmak çok önemlidir. Rızıkların dağıtıldığı saatlerde kalkıp sabah Namazımızı kılarak işe başlamak ne güzel. Sabah namazı rabbimizi zikrederek, dua ve tesbihat yaparak, güne başlamak, Rabbimizin rahmetine vesile olur. Rabbimiz samimiyet içerisinde hazırladığımız bu etkinlikleri, birliğimize, dirliğimize vesile eylesin. Bu vesileyle Sabah Namazı buluşmalarına tüm kardeşlerimizi davet ediyor ve bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Karapınar durmuşlar Camii İmamı Ahmet Aydın, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tarafından ikinci kez ziyaret edilmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Aydın; “ilçemizde göreve başladığında İlk Sabah Namazı Buluşmalarını Bizim mahallemizden başlayan ve bu sabah ikinci kez Beldemize gelip Mahallemizde bizleri onurlandıran Değerli Müftüme Teşekkür ediyorum. Çaycuma’mıza ve bizlere kattığı heyecanla güzel çalışmalar yapıyoruz, Gençlerimize büyük önem veriyoruz, Bizlere yatığımız çalışmalarda desteğini esirgemeyen ilçe müftümüze, Karapınar Belediye Başkanımız Ahmet Aydın’a ve tüm cemaatimize şükranlarımı sunuyorum.

De ki: “Şüphesiz benim namazım, ibadetlerim, dirimim ve ölümüm Âlemlerin Rabbi olan Allah’ındır.” (En’am Suresi, 162)dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2819
14.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın