Pass

Çaycuma Müftülüğü, Anadolu İmam Hatip Lisesi ile İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü tarafından “Muharrem Ayı ve Aşure” ve ‘13 Ekim İmam Hatip Liselerinin Kuruluş Yıldönümü’ konulu etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinliğe; İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Yetim, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Hotlu, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Ali Başören, Halit Öztürk katıldı.

Çaycuma İmam-Hatip Lisesi Müdürü Selami Özduran 13 Ekim İmam Hatip Okullarının kuruluşu hayırlı olmasını dileyerek; “Muharrem ayı dolayısıyla böyle güzel bir geleneği devam ettirdiğimiz için mutluyuz. Aşure bizlere farklılıklarımızla beraber bir arada yaşama kültürünün lezzetini anımsatır. Bu yüzden bugünün anlamı çok değerlidir. Bu güzellikleri ve geleneklerimizi her zaman korumalıyız. Cenabı Hak, bu birlikteliğimizi ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Tüm halkımızın muharrem ayı mübarek olsun. Emeği geçen başta ilçe müftümüz Mahmut Rauf Arcaklıoğlu olmak herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muharrem ayının dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu vurgulayan İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu da yaptığı dua öncesinde şunları söyledi; “Hicri takvime göre yeni yılın ilk ayı olan Muharrem ayına merhaba dediğimiz bu günlerde, içindeki tahıllardan çok güzel bir tat oluşturan aşure ile sevgi, mutluluk, birlik ve beraberliği yaşıyoruz. 13 Ekim İmam Hatip Okullarının kuruluşu hepimize hayırlı olsun”. Daha sonra okul öğrencilerine protokol tarafından aşure dağıtıldı.

Haber: EKSPRES

 

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 2899
13.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın