Pass

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Genel Merkez’inde Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında milletvekilleriyle gerçekleştirilen istişare toplantısında Zonguldak’ın sorunlarını dile getirdi. 

Ulupınar, Başbakan’a toplantıda başta TTK olmak üzere, maden şehidi yakınları, heyelanzedeler, Filyos, havaalanı, hastane ile ilgili konuları söyledi. Özcan Ulupınar, başbakan Yıldırım’ a TTK’ ya işçi alınmasını, norm kadro seviyesine getirilmesini ve kesinlikle özelleştirilmemesi gerektiğini ifade etti.

Zonguldak maden şehit yakınlarının, Soma ve Ermenek’ ten bir farkı olmadığını, Soma yasası olarak bilinen yasadan muhakkak Zonguldak maden şehidi yakınlarının yararlanması gerektiğini ve bölgede böyle bir beklentinin olduğuna işaret etti. Heyelanzedelerle ilgili de bir an önce arazi bulunup, mağdurlara evlerinin yapılıp teslim edilmesi ve diğer mağduriyetlerinin de giderilmesi konusunu da ifade eden Ulupınar, “Başbakanımızı Türkiye’nin üçüncü büyük limanı olacak Filyos Limanı için projenin temel atma törenine tekrar davet ettik. Başbakanımız da bunu programladıklarını ve tarihi bildirip, törene katılacağını belirtti. Başbakan’a Zonguldak’ a yurt içi uçak seferlerinin başlamasının elzem olduğunu, yeterli talebin bulunduğunu ilettik. Başbakan Yıldırım’ da bir aksilik olmazsa yaz başı gibi başlatacaklarını söyledi. Hastane konusunu açtık. 70 yıllık binada vatandaşa hizmet verildiğini, yarım kalan inşaat için tekrar ihaleye çıkılıp Zonguldak’ın modern bir hastaneye kavuşmasının doğru olacağını vurguladık.”

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2839
13.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın