Pass

Gökçebey Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türkiye İş Kurumu, Çaycuma Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, Gökçebey Bedensel Özürlüler Yardımlaşma ve Koruma Derneği ile Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) ortaklığında gerçekleştirilen ‘Bizim Oyuncaklarımız” isimli sosyal sorumluluk projesinin kapanış etkinliği Çaycuma Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Etkinliğe Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, Çaycuma Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Selçuk Özen, Çaycuma Belediye Başkanı, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu, Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sevim Çelik ile Çaycuma ve Gökçebey ilçe protokollerinden pek çok kişi katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından Gökçebey Kaymakamlığı AB Projeleri Koordinatörü Kadir Çelik, Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sevim Çelik, Zonguldak İş-Kur İl Müdürü Gönül Demirsu, Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu ve Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin konuşma yaptı. Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı konuşmasında Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’in il dışında olması sebebiyle etkinliğe katılamadığını ve projeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ayrıca Proje kapsamında yapılan çalışmalara değinerek Gökçebey ilçesinde ikamet eden 10 engelli vatandaşın ahşap hediyelik eşya yapımı konusunda 600 saatlik bir programa tabi tutulduğunu ve bu alanda mesleki yeterlik kazandıklarını ifade etti. Konuşmasının sonunda bu eğitim sürecinde aktif olarak yer alan Çaycuma Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları Öğr. Gör. Gonca Kaya ve Öğr. Gör. Hakan Çetin’e teşekkür etti. Konuşmaların ardından kursiyerlerin sertifikaları takdim edilerek kurs süresince hazırladıkları ürünlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi. Tören sonrasında gerçekleştirilen kokteylde kursiyerler, davetlilere kurs süreçleri ve ürünleri hakkında bilgi verdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3145
12.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın