Pass

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Çaycuma İbrahim Ethem Erkek Öğrenci Yurdu ve Belediye Sosyal Tesisleri içinde bulunan kız öğrenci yurdunda kalan öğrencilere aşure dağıtıldı.

İlk olarak Çaycuma Müftülüğü ve YURTKUR Çaycuma İbrahim Ethem Yurdu Müdürlüğü ile birlikte “Muharrem Ayı ve Aşure” konulu etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinliğe; İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, İbrahim Ethem Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü Ahmet Acar, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Güneş, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Serkan Keçeli konuşmasında aşurenin önemine vurgu yaparak öğrencilerin herhangi bir ihtiyacı karşısında kapısının sonuna kadar açık olduğunu belirtti.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu da Kerbala olayı ve aşurenin geçmişi hakkında bilgiler vererek; “ Bu anlamlı programa vesile olan Yurt Müdürü Ahmet Acar Bey’e ve katılan tüm din gönüllüsü kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonunda öğrenciler Kaymakam Keçeli’ye katılımından dolayı teşekkürlerini ileterek farklı konularda sohbet etme imkânı buldular.

Çaycuma Belediye Sosyal Tesisleri içinde bulunan KYK’ya ait kız öğrenci yurdunda barınan yüksekokul öğrencilerine de Müftülük ve Türk Diyanet Vakfı Çaycuma Şubesi olarak aşure ikramında bulunuldu. Kız öğrenciler tek tek aşure dağıtan Müftü Arcaklıoğlu, öğrencilere Kuran- Kerim hediye etti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2711
12.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın