Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim elemanları Farmers' Fair Batı Karadeniz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı. 

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Batı Karadeniz Bölgesinde ilk defa düzenlenen Farmers' Fair Batı Karadeniz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı kapsamında 30 Eylül 2016 Cuma günü "En İyi Manda Yoğurdu" yarışması gerçekleştirildi.

BEÜ Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özge Duygu Okur' un Jüri Başkanı olarak görev aldığı etkinlikte dereceye giren yoğurtlar ödüllendirildi. Geniş ziyaretçi katılımının olduğu etkinlikte Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri eşliğinde fuara katılan Gıda Mühendisliği öğrencileri de etkinliğe katılım gösteren gıda ve ziraat kökenli firmalardan sektör deneyimlerini dinleyerek ve merak ettikleri sorulara cevap aradı.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 1930
03.10.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın