Pass

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 01 -07 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek hafta dolayısı ile Çaycuma Müftülüğü de Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen genelge ve talimatlar doğrultusunda hazırlıklarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili Çaycuma Müftüsü ve TDV Çaycuma Şube Başkanı Mahmut Rauf Arcaklıoğlu şu bilgileri paylaştı; “ Cami ve Kitap “ temamız doğrultusunda özellikle toplumumuzda okuma konusunda sağlıklı bilinç oluşturmak, dinimizin ilk emri olan okumanın kişiye ve topluma kazandıracağı bireysel ve toplumsal faydalara işaret edip bir farkındalık oluşturmak amacıyla Çaycuma’mızda toplumun tamamını kuşatan etkinlikler planlamaya çalıştık. İlgili kurumlarımız ve sivil toplum kuruluşları ile istişare ve iletişime geçtik. Konferans için İnsan Kaynakları Genel Müdür Kadro Terfi ve Tahsis Daire Başkanımız Mahmut Göl 05 Ekim 2016 Çarşamba Çaycuma’mızda olacaktır. Saat 14.00 de halkımıza bir konferans verecektir. .Bayanlara yönelik “ Cami ve Kitap” konulu programda Müftülük Vaizimiz Nurhan Günay bayanlara hitap edecektir. (05.10.2016) “Çocuk-Camii ve Kitap ” konusunda Merkez –Beldelerimizde merkezi bir camimizde öğrencilerimizle camilerimizde buluşmalarımız yapılacaktır. Hastane, huzurevi , sevgi evleri ve Yetiştirme Yurdumuz ziyaret edilecektir. “Camii ve Kitap “ konulu ilkokul ve Ortaokul öğrencileri arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli ödüllü resim ve kompozisyon yarışmalarımız olacaktır. Sabah Namazı Buluşmaları çerçevesinde sabah namazı buluşmalarımız olacaktır. Üniversite öğrencilerimize yönelik “ Cami-Genç ve Kitap “konulu program Yurt-Kur ve Üniversite ile koordineli icra edilecek, Kuran-ı Kerim ilgili kitaplar hediye edilecektir. Emekli Din Görevlilerimizin bazıları evlerinde ziyaret edilecek, emekli personelimize yönelik bir Vefa buluşmamız olacaktır. Camilerimizin yapımında İnşa ve imarında üstün gayretleri olan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen vakıf , dernek çalışanları, muhtarlar ile hayırseverlere teşekkür belgeleri takdim edilecektir. Emsallerine göre camii içi ve dışı din hizmetlerinde üstün gayretleri olan din gönüllülerimize Başarı Belgeleri takdim edilecektir.( Sn. Kaymakamımızın tensipleri ile ) Bu vesile ile Camilerimiz için maddi ve manevi gayret gösterip Rahmete kavuşan din görevlilerimiz ile hizmetkâr kardeşlerimize Yüce Mevla’mızdan Rahmet, berhayat olanlara sağlık ve afiyet dolu bir ömür diliyoruz. 2016 “Camiler ve Din Görevlileri Haftamızın” başta tüm Diyanet camiamıza ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum”.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2951
30.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın