Pass

Çaycuma’da 29 Eylül 2016 Perşembe günü başlayacak ve dört gün sürecek ‘Batı Karadeniz Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ndan önce basın toplantısı düzenlenerek son hazırlıklar incelendi.     

Toplantıya, Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Çaycuma Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Expo Link Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan ve fuarın ana sponsoru olan Yurtbay Yem Fabrikası Müdürü Emin Kumkumoğlu katıldı.

Stantları gezerek son hazırlıklar inceleyen protokol fuarın bölge tanıtımına önemli katkı sağlayacağını ifade etti. Expo Link Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Erdoğan fuarın çok kısa sürede hazırladığını ifade ederek; “Özverili çalışmaları nedeniyle valilerimiz ve sektörün bütün temsilcileri bu fuarın oluşmasında destek verdiler. BAKKA, Yurtbay Yem, Creavit ve Cilas Kauçuk sponsorluğun desteği ve Çaycuma’nın ev sahipliğinde tüm kurum ve kuruluşların katkıları ile böyle bir fuarın gerçekleşti. 82 tane firma stant açtı. Batı Karadeniz’in potansiyelini ele aldığımızda ihtiyaç olduğunu düşünerek böyle bir fuarın kararı alındı. Fuarın başarılı geçeceğine inanıyoruz. Destek verenlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaymakam Serkan Keçeli, fuarı düzenleyen ilçe olmanın mutluğunu taşıdığını belirterek; “Sayın valimiz Ali Kaban’ın himayelerinde bu fikir ortaya çıktığında çok heyecanlandık. Ülkenin vazgeçilmez ve ihtiyacın hiç eksilmeyeceği bir sektördür. Bu anlamda Bartın ve Karabük ortasında olması ve fiziki yapısından dolayı Sayın Valimiz tarafından ilçemiz seçildi. İnşallah bu Batı Karadeniz’de düzenlenen ilk fuar olarak tarihe geçecek. Çiftçimize, üreticimize ve ticaret erbabımıza hayırlı olsun diyor, tüm bölge insanını da dört günlüğüne Çaycuma’ya davet ediyorum. Burada misafir etmekten mutluluk duyacağımızı ifade etmek istiyorum. Emeği geçen başta valilerimiz ve BAKKA olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Çaycuma Belediye Başkanı Çaycuma’nın gelişme ve kalkınma içinde olduğunu söyleyerek şunları ifade etti; “Bu fuar bunun en önemli kilometre taşlarından bir tanesi. Bu başlangıç inşallah daha güzel gelişmelere sebep olur. Bununla birlikte Filyos Projesinin filizlendiği, yeşerdiği ve hızla gündeme geldiği bir takvimin başlangıcı olur. Çaycuma gelişiyor, Çaycuma bölgenin ortasında Filyos Çayının kenarında yer alıyor. Farın ilçemizde yapılması için burayı işarete den Sayın Valimiz Ali Kaban’a, Çaycuma halkı adına şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Aynı zamanda bu fuar için çok kısa sürede seferber olan kurumlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ancak bu hazırlıkların karşılığını görmeliyiz. Bu fuarı şenlendirip doldurabilirsek, hepimiz bir dahaki fuarlar için iştah kazanmış oluruz.”

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik fuar hakkında şunları söyledi; “Bu fuarın oluşumunda emeği geçen tüm sponsor ve kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Çok kısa zamanda çok büyük işler başardığımıza inanıyorum. İnanıyorum ki buraya Zonguldaklılar, Karabüklüler, Bartınlılar, Düzceliler, Bolulular, Çankırılılar, dolduracaklar. İnşallah bunu başaracağız”. 1993 yılından beri bölge hayvancılığın kalkınması için elinden gelen her türlü çalışmayı yaptıklarını söyleyen fuarın ana sponsoru Yurtbay Yem Sanayi Müdürü Emin Kumkumoğlu; “ Bu fuara tabi ki katkımızı sunacaktık. Etkinliği bölgemize taşıyan Sayın Valilerimize, Kaymakamlarımıza, İl Müdürlerimize, Çaycuma Belediye Başkanı ve Expo Link firmasına kurumun adına teşekkür ediyorum. Bu faaliyetin bölgemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Çaycuma Zirat Odası Başkanı’da fuarda emeği geçen herkese teşekküre ederek; “Fuar ilçemiz adına inşallah hayırlara vesile olur. İlçemizin tarım ve hayvancılığın gelişmesi adına tüm çiftçilerimize hayırlı olsun diyorum. Fuar için pazaryerini tahsis eden Belediye Başkanımıza da ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3075
28.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın