Pass

Türkiye Emeklileri Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, Bartın eski milletvekili Cafer Tufan Yazıcı Ekspres Gazetesi Sahibi Hasan Miyanyedi’yi makamında ziyaret etti.

Gazete’ye yapılan ziyarete Çaycuma Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Güneş eşlik etti.

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün “Sizleri ve Çalışanlarınızı tebrik ediyorum, Ülkemizin her yerinden iyi yâda kötü haberleri sizlerin sayesinde öğreniyoruz, yaptığınız işin zor olduğunun bilincindeyiz, sizler toplumun gözü kulağısınız, Ülkemizi barış kardeşlik ve hoşgörü içerisinde yaşayan insanlar ülkesi olarak görüp gözeteceğinizden eminim. Gazete İnsanların en güzel haber kaynağıdır, Söz Uçar yazı kalır anlayışı ile Gazete günlük hayatımızda güzel bir yer kaplamaktadır. Bu duygu ve düşünceler ile sizi tekrar tebrik ediyorum. Yapmakta olduğunuz bu görevinizde başarılı olmanızı, saygıyla anılacak hizmetler üretmenizi diliyor emekli topluluğumuz adına sevgiler sunuyorum” dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hasan Miyanyedi, hakkında söylenen güzel ifadeler için Genel Başkan Kazım Ergün’e teşekkür etti. Miyanyedi, Çaycuma halkının Ekspres Gazetesine gösterdiği teveccühe layık olmaya çalışacağını söyledi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2475
28.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın