Pass

Memur-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, 26.09.2016 tarihinde Mardin ve Şırnak’ta 10 askerimizin şehit olduğu hain terör saldırılarını kınayarak, saldırılarda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, milletimize sabır diledi.

“Bu Cennet Vatanı Bölmeye Hiç Kimsenin Gücü Yetmeyecektir”

“Maalesef yine alçakça saldırılarla karşı karşıyayız. 26.09.2016 Pazartesi günü(bugün) Mardin ve Şırnak’ta  yapılan terör saldırılarında 10 vatan evladımızı şehit  verdik. Bu alçak saldırıyı gerçekleştiren hainleri ve saldırının emrini veren zalimleri şiddet ve nefretle kınıyoruz. Allah tertemiz vatan evlatlarını kalleşçe saldırılarla şehit eden teröristleri işbirlikçi hainlerle beraber kahrü perişan eylesin.

Bu saldırılar bu aziz milleti asla yıldıramayacak ve kardeşlik hukukunu inandığı Kur’an ve Sünnet değerlerinden alan bu aziz millet birlik ve beraberliğinden asla vazgeçmeyecektir. Bu alçak saldırılarla da eli kanlı teröristler emellerine asla ulaşamayacaktır.

15 Temmuz’da destan yazan bu büyük millet yeni destanlar yazmaya, hem de silinmez kalemlerle yazmaya muktedirdir. Allah’ın izniyle bu terör belasının üstesinden de er geç gelecektir. Bundan en ufak bir şüphemiz yoktur. Yeter ki Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bir olalım, iri, olalım, diri olalım, hep birlikte Türkiye olalım.

Bugün Mardin ve Şırnak’ta şehadet mertebesine ulaşan kınalı kuzularımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet, aileleri ve yakınları başta olmak üzere aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Yüce Rabbimiz yaralı olan güvenlik kuvvetlerimize acil şifalar ihsan eylesin” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2207
27.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın