Pass

Cumhurbaşkanlığı sözcüsünün, “İkinci darbe girişimi ihtimal dışı değil, eş zamanlı olarak ikinci bir kalkışma, darbe girişimi olabilir mi? bunlar ihtimal dışı değildir. Bunlara karşı da tedbir almak durumundayız” açıklamasının ardından Çaycuma ilçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu gazetemize şu açıklamalarda bulundu; “ Darbe teşebbüsüne kalkanlar 'Yenildik' diyerek kenara çekilecek değil. Burada şu anda hükümetimizce yönetilen birçok süreç var. Bu süreci akamete uğratacak birtakım aceleci kararları vermek doğru olmaz. Bunu da hükümetimiz devlet ciddiyeti içerisinde yapmak durumundadır. O yüzden bütün detayların ortaya çıkması gerekir. Ama eş zamanlı olarak ‘ikinci bir kalkışma, darbe girişimi olabilir mi’, Cumhurbaşkanımızın Sözcüsü Sayın İbrahim Kalın’ın da ifade ettiği gibi, bunlar ihtimal dışı değildir. Bunlara karşı da gerekli tedbirleri almak durumundayız. Aynı şekilde Türkiye’nin etrafında darbeden önce bulunan güvenlik tehditleri de ortadan kalkmış değil. PKK tehdidi, DAEŞ tehdidi var, diğer tehditler var. Bunlara karşı da bizim istihbaratımızın, güvenlik birimlerimizin teyakkuz halinde olması gerekir ki öyleler.

Bizler bulunduğumuz Bölgelerimize sahip çıkacağız herhangi bir olumsuzluk anında meydanlara inmeliyiz. Elektrikler kesilebilir, iletişimimiz kopabilir böylesi olağandışı bir harekette kimse çağrı beklemeden Teşkilatımızın önünde Hükümet Konağımızın önünde Toplanarak Demokrasi Nöbetlerimize devam edeceğimizi bilsin. Bizim Başka bir ülkeye gitme gibi bir düşüncemiz yok, olsa da bizi kimse kabullenmez, O zaman Vatanımıza dün olduğu gibi bugün de sahip çıkacağız. Vatansız Kalmaktansa Ölmeyi Tercih Ederiz” dedi.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 4796
26.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın