Pass

AK Parti Çaycuma İlçe Gençlik Kollarına atanan ve mazbatalarını alarak göreve başlayan, AK Parti Gençlik kolları Başkanı Rüştü Amil ve teşkilat üyeleri Av. Çağla Dursun, Seda Uzaldı, Mikail Karakuş, İsmail Başören, Uğur Pınar, Mert Çolban, Fatih Verim, Yücel Berber, Onur Toksöz’den oluşan birim başkanları ile birlikte; İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça’ya, Garnizon Komutanı Selçuk Özen’e, Askerlik şubesi başkanı Gökhan Kara’ya, İlçe Tarım müdürü Coşkun Ulutaş’a, Çaycuma Devlet Hastanesi müdürü Ahmet Koramanlı ve Ticaret Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık’a, ziyaret gerçekleştirdiler.

Gençlik kolları olarak yaptıkları ziyaretlerin çok faydalı olduğunu belirten başkan Amil, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Emniyet, Askerlik şube başkanlığında ve Garnizon komutanlığında konuşan AK Parti Çaycuma İlçe Gençlik kolları başkanı Rüştü Amil; “Vatan savunmasın da şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan Rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Emniyet güçlerinin yaptıkları işin değeri hiç bir şeyle ölçülemez. Türkiye zor bir virajdan geçiyor. Görevleri başındaki polislerimizin, Askerlerimizin morallerinin her daim yüksek olması için hükümetimizin ellerinden geleni yaptıklarını biliyoruz, bu duygularla ilçemizde görev yapan tüm Güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Garnizon Komutanı Selçuk Özen, Emniyet müdürü Seyfi Ömer Paça,  Askerlik şubesi başkanı Gökhan Kara, TSO başkanı Rıfat Sarsık, İlçe tarım Müdürü Coşkun Ulutaş, Çaycuma Devlet Hastanesi Müdürü Ahmet Koramanlı; Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ettiler. 

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 4814
22.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın