Pass

Çaycuma’da 4-6 yaş Okul Öncesi Kur’an Kurslarına ilgi çığ gibi. Geçtiğimiz yıl kurslardaki başarıyı gören Çaycumalılar 4-6 yaş arası çocuklarını yine bu kurslara verebilmek için adeta yarış ediyor. 2015-2016 yılında Çaycuma’da 17 tane olan bu kursların bu yıl 25’i bulması bekleniyor.

04-06 yaş Kurslarına ilginin büyük olmasından duydukları memnuniyetlerini ifade eden Memur-Sen ve Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç :” Halka rağmen hiçbir çalışma başarıya ulaşamaz. Halk istiyorsa da saygı duyacaksın. Halkı cahil, kendini de allame-i cihan sanmayacaksın. Bu memlekette söz milletindir. Bizler saygıdeğer Çaycuma halkının 04-06 yaş okul öncesi Kur’an Kursu taleplerine saygı duyuyor ve bu konuda elimizden gelen bütün desteği her zaman olduğu gibi bundan sonra da vermeye devam edeceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz.

Bu kurslar tamamen gönüllülük esasına dayalı ve halkımız çocuklarını buralara hiçbir zorlama olmaksızın tamamen kendi istekleriyle gönderiyor. Edindiğimiz bilgilere göre Çaycuma’mızda 4-6 yaş Kur’an Kurslarımıza ilgi yine bu sene de muhteşem. Geçtiğimiz sene yapılan çalışmalardan son derece memnun kalan halkımız çocuklarını buralara verebilmek için adeta akın akın bu kurslara koşuyor. Kursların sayısı da doğal olarak artıyor. Bu noktada bize de saygıdeğer Çaycuma’lı hemşehrilerimizin bu taleplerine saygı duymak ve destek vermek düşüyor.

4-6 yaş Kur’an Kurslarında her biri bu konuda özel eğitim almış hocalarımıza 26 Eylül 2016 Pazartesi günü başlayacak olan yeni eğitim döneminde şimdiden başarılar diliyor, yeni eğitim ve öğretim yılının onlara, sevgili çocuklarımıza ve kıymetli velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2271
21.09.2016



ağaç yaşken eğilir.
Ağaç yaşken eğilir.
Geleceğimizin Ahlaklı nesillerini yetiştireceklerine inandığım Hocalarımıza teşekkür ediyorum.

Kimden: Misafir | Zaman: 21.9.2016 20:55

Bu inceleme faydalı oldu mu ? Evet  Hayır (0 / 0)
Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın