Pass

Çaycuma AK Parti Gençlik kolları başkanı Rüştü Amil ve AK Parti Gençlik kolları üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Ak Parti Gençlik Kolları, İlçe Milli Eğitim Müdürüne çikolata takdim ederek gerçekleştirdiği ziyaretlerinde, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir’e 2016 - 2017 eğitim-öğretim yılında başarılar dilediler. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Rüştü Amil, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başladığını söyleyerek, Gençlik Kolları olarak Çaycuma gençliğinin iyi eğitilmesine ve değerli bireylerin ilçeden de çıkarak Türkiye'de söz sahibi olmasına önem verdiklerini kaydetti. Başkan Amil, bunun baş mimarilerinin anneler olduğunu ve ikinci ve en önemli aşamasında rolü öğretmenlerin üstlendiğine dikkat çekti. İyi eğitimcilerle ve iyi öğretmenlerle başarılı ve kaliteli insanların yetişmesinin mümkün olacağına vurgu yapan Başkan Amil, “Geçen dönemlerde ilçe okullarımızın bilgi anlamında il düzeyindeki başarılardan gurur duyduk. Çaycuma ilçesinde farklı okullar gerek bireysel gerekse okul anlamında çok önemli başarılara imza attı. Uluslararası projelerle yapılan çalışmaları takdirle takip ettik. Bu gelişmeleri hepimiz gördük ve yaşadık. Biz siyasiler olarak bu yavrularımızın bilgi ve donanım anlamında iyi yetiştirilerek güzel kademelerde yer almasını arzuluyor ve eğitimleri çok önemsiyoruz. Bu başarıların mimarisi olan İlçe milli eğitim müdürümüz başta olmak üzere tüm eğitim camiasının, yeni Eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Özdemir başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz" dedi.

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir; Gençlerin ziyareti karşısın da memnuniyetlerini dile getirerek, “Bizlerde ilgili, alakalı ve Türkiye adına çalışan bir gençlik görmek istiyoruz. Kendilerinin yaptığı bir takım çalışmalarda bizlerde elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya hazırız" şeklinde konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3957
20.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın