Pass

Saltukova Belde'si Karboğaz Mahallesinde bulunan İstasyon Caddesi ve Emek Caddesi isimleri Belediye Meclisinin Eylül ayı toplantısında almış oldukları kararla değiştirildi.

Saltukova Beldesi Karboğaz Mahallesinde bulunan İstasyon Caddesi ve Emek Caddesi isimleri değiştirildi. İstasyon Caddesi, "Şehit Ömer Halis Demir caddesi", Emek Caddesi ise "Şehit Kerim Keçeci" caddesi olarak değiştirildi. Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş” Eylül ayı Meclis toplantısında oy birliği ile almış olduğumuz kararla, Beldemiz Karboğaz Mahallesinde bulunan İstasyon Caddesi ve Emek Caddesi isimlerini değiştirdik. 15 Temmuz darbe girişiminde komutanından almış olduğu emirle hiç gözünü kırpmadan vatan haini tuğgeneralin kafasına sıkarak öldüren ve adeta darbenin seyrini değiştiren Astsubay Başçavuş Ömer Halis Demir, Emek Caddesine de geçtiğimiz günlerde PKK terör örgütü ile girilen çatışmada şehit düşen, Beldemiz Kesecik köyünde ikamet eden Şehit Kerim Keçeci’nin isimlerini verdik. Bir kez daha tüm şehitlerimize Allah’tan Rahmet, geride bıraktıkları yakınlarına sabır ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Bu şehitlerimizin isimlerini yaşatmak bizler için gurur verici olmuştur. Keşke şehit düşmeselerdi de bizler de caddelerimize isimlerini vermek zorunda kalmasaydık. Ey şehidim mekânın cennet olsun. Rabbım sizlerin şefaatine bizleri de nail eylesin inşallah” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2949
20.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın