Pass

Çaycuma Kaymakamlığı Bayramlaşma programı Öğretmenevi önünde gerçekleştirildi.

Programa Kaymakam Serkan Keçeli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selçuk Özen, Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökce, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, CHP İlçe Başkanı Tuncay Akyol, SP İlçe Başkanı Burak Erol, MHP İlçe Başkanı Ersin Akyüz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık,  İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen, Öğretmenevi Müdürü Gürbüz Kurnaz, daire, okul ve banka müdürleri katıldı.

Çaycumalıların ihtiyaç duyulduğunda birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediğini ifade eden Kaymakam Serkan Keçeli; “Bayramlar dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin ortadan kalktığı, birlikte ele ele bir olmanın sevincinin yaşandığı günlerdir. Bu vesile ile Kurban Bayramında hep beraber olmanın mutluğunu paylaşıyoruz. Güzel ilçemiz Çaycuma’da birlikteliğin güzel bir örneğini sergiliyoruz. İki ay önce yaşadığımız Ramazan Bayramın ardından çok zor ve güç dönemler atlattık. Ama devlet ve millet olarak hala dimdik ayakta.  Vatandaşımız el ele omuz omuza bu zor günleri ortadan kaldırdı. Birlikte yaşadığımız bayramlarda özen göstermemiz gereken en önemli unsurlardan biri evlerimizde birlik ve beraberliğimizi artırmak, mahalle ve köylerimizde birlikteliği sağlamaktır. İlçemizde de özel zamanlarda ihtiyaç duyulduğunda bir arada olunabileceğini biliyoruz. İnşallah ülkemiz bu zor dönemi halkımızın birlik ve beraberliği sayesinde atlatacaktır. Bu vesile ile halkımızın kurban Bayramını kutluyor, saygı ve sevgi sunuyorum” diye konuştu.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun yaptığı bayram duasının ardından, protokol İlçe Jandarma Komutanlığı, Huzurevi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve şehit ailesine ziyarette bulundu.

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Kadir Alagöz, her yıl olduğu gibi bu yılda İstasyon Mahallesi Fatih Caminde protokol ve vatandaşlara bayram yemeği verdi. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 4070
14.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın