Pass

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özdemir, "Millet olarak cennet vatanımızda bir Kurban Bayramını daha birlik ve beraberlik içerisinde idrak edecek olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız yardımlaşma, dayanışma, birlik beraberlik ve kardeşliğin tesisi bakımından bizim için anlamlı ve önemli günlerdir" dedi.

Özdemir mesajında, "Kurban Bayramı İslam Âlemi için bir yandan kurbanlarımızla Yüce Allah’a yaklaşma ve yakınlaşmamızı, sabrımızı, şükrümüzü ortaya koymak bakımından diğer yandan paylaşma ve yardımlaşma ve eşitlenme hasletlerinin yaşatılması yönüyle ayrı bir önem ve anlam arz etmektedir. Ayrıca Dünyanın dört bir yanından Müslüman kardeşlerimiz arınmak, temizlenmek ve eşitlenmek maksadıyla kutsal topraklarda Hac vesilesiyle dünyanın en büyük buluşmasını gerçekleştirmektedirler. Yaklaşma ve yakınlaşma vesilesi olan bu günler, dargınlıkların sona erdirilmesi ve küskünlerin kucaklaşması için öksüz ve yetimlerin hastaların, yaşlıların, engellilerin, kimsesizlerin sevindirilmesi bakımından bizim için önemli bir fırsattır. Millet olarak ayrılıkları ortadan kaldırarak, birlik ve dirliğe, kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Kurban Bayramı bizim için yeni bir başlangıç, arınma ve durulma vesilesi olabilir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde en başta vatanımız, milletimiz, devletimiz ve bayrağımız için canlarını feda eden şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin ailelerinin, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve eğitim çalışanlarımız olmak üzere tüm Çaycuma’lı hemşehrilerimizin Kurban Bayramını kutlar, bu müstesna günlerin ülkemize, milletimize, gönül coğrafyamıza ve insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederim" dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 4123
10.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın