Pass

Nebioğlu Belediyesi, Belde genelinde bisiklet kullanımını teşvik ile sağlık, çevre ve ekonomiye katkı sağlamak için bisiklet yollarını arttırmaya çalışıyor.

Hollanda, Danimarka, İspanya, Fransa, Almanya gibi Avrupa ülkelerinde bisiklet kullanımı oldukça yaygın, Bisiklet, kentlerdeki trafik sorunun çözümünün yanı sıra sağlıklı yaşam açısından da önemli görülüyor, Avrupa'da yılda yaklaşık 18 milyon 750 bin bisiklet satılırken Türkiye'de bu oranın 1,3 milyon civarında olduğu tahmin ediliyor.

Nebioğlu Belediyesi olarak şehir içinde en geniş ve en güzel Bisiklet yoluna sahip olduğunu söyleyen Başkan Ertan Aydoğan; “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Geçen yıl 1 Ekim'de gerçekleştirilen "Daha Sağlıklı Bir Türkiye İçin 1 Milyon Bisiklet" kampanyası için yapılan toplantıda, bisiklet yolları konusunda belediyelerin eksikliği olduğunu söylemesi üzerine, bu projelere hız verildi. Avrupa ülkelerinde bisiklet yollarını, yaşamın içerisinde, İlk zamanlarda planlamışlar. Ana yolun dışında da bisiklet yolları var. İşe ve okula bisikletle gelip gidebiliyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın bisiklet kullanımıyla ilgili belediyelere yaptığı çağrıyla ülkemizde büyük bir hareket olacağını düşünüyorum. Belediyeler planlamalarını yaparken mutlaka bisiklet yollarına da yer vermeli. Şu anki mevcut yollarda da bisiklet yolu için düzenleme yapılmalı, Çocukların bisiklet kullanmaya küçük yaşta başlaması için teşvik gerekir, Çocuklara bisikleti sevdirmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını ve onların bisiklete binebileceği pistler hazırlamaya başladıklarını aktaran Aydoğan, şöyle konuştu: “Bunun ilkini Nebioğlu merkezde yaptık. Projeyi her tarafa yaymak istiyoruz. Yakın’da diğer mahallelerimizde de bisiklet yolları yapacağız” dedi.

Aydoğan, bisikletin sağlığa ve çevreye olan faydalarını da unutmamak gerektiğini kaydetti.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2980
08.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın