Pass

Geçtiğimiz hafta Hakkâri’de çatışmada şehit olan uzman onbaşı Kerim Keçeci 7 mevlidi-i okutuldu.

Yeniköy Merkez Camisi'nde düzenlenen mevlit programına Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Zonguldak Eski CHP milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak İl Müftüsü Mürsel Öztürk, Çaycuma Jandarma Karakol Komutanı Ruhi Çevik, Çaycuma ilçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Salltukova Belediye başkanı Zerrin Güneş, Çaycuma Belediye başkanı, CHP Çaycuma ilçe başkanı Tuncay Akyol, siyasi parti temsilcileri, , şehidin akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Keçeli Programdan sonra yaptığı konuşmada devlet olarak her zaman şehitlerin emaneti olan ailelerinin yanında olacaklarını vurguladı, Keçeli; “Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, Başta Anne ve Babası olmak üzere yakınlarına sabırlar diliyorum. Şehidimizin emanetlerine sahip çıkarak onun mezarında rahat uyumasını sağlamak bizlerin görevidir” dedi.

Programda Zonguldak il müftüsü Mürsel Öztürk duygusal bir konuşma yaptı. Uhud’dan. Hedek’ten, Çanakkale’den örnekler veren il Müftüsü Öztürk; “Asil Türk Milletinin namus ve şerefi, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin egemenliği ve şehit kanlarıyla sulanmış vatan toprakları için canlarını hiçe sayarak çarpışmış ve bu uğurda şahadet şerbeti içen kahraman vatan evlatlarımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Bir ulus ancak değerleri uğruna vatan evlatları can vermeye hazır oldukça varlığını sürdürme şansına ve hakkına sahiptir. Bu toprakları Türk vatanı yapmak ve vatan olarak kalmasını sağlamak için binlerce isimli ve isimsiz kahraman yaşamını feda etmiştir. Bugün bağımsız bir millet olarak insanca ve onurumuzla yaşıyorsak, göklerde ay bayrağımız özgürce dalgalanıyorsa bunları aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. O kahramanlar bu toprakları bağımsız ve bölünmez bir vatan, bu toprakları özgür bir ulus yapmak için canlarını ortaya koydular. Böyle kahraman vatan evlatları sayesinde gelecekte de bu topraklar üzerinde yalnızca Türkiye Cumhuriyeti var olacak ve ay yıldızlı bayrağımız ilelebet dalgalanacaktır. Aziz şehitlerim ne mutlu size ki, bir askerin erişebileceği en yüksek mertebeye şehitlik mertebesine ulaştınız. Sizin o asil kanınız hiç bir zaman göklerden inmeyecek şanlı bayrağımıza renk, vatan toprağına can kattı. vatanı bizlere emanet eden ölümsüz kahramanları minnet ve şükranla anıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailesine ve milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz" dedi.

Son Olarak Çaycuma ilçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu,; “Bu milletin üzerinden rahmet ve Nusret ini eksik etme Allah'ım. Umudumuzu ve huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat verme Allah'ım. Dinimizin, vatanımızın bekasını sarsacak her türlü dahili ve düşmanlardan bizi koru Allah'ım. Tanklara karşı koyan bu millete zeval verme Allah'ım" diye dua etti.

Mevlid-i Şerif programının ardından Şehit Kerim Keçeci ve tüm şehitler için dua edildi. Camii Önünde programa katılan herkese yemek ikramı yapıldı.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2776
05.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın