Pass

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Annesi Gülizar Öztürk’ü kaybetti. Gülizar Öztürk kalabalık bir halk topluluğu tarafından Üç burgu Camii’nde, öğle Namazının ardından kılınan Cenaze Namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

Gülizar Öztürk’ün öğle namazına müteakip Üç burgu Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına Öztürk ailesinin yanı sıra Gökçebey Kaymakamı Bünyamin Bilgin, CHP milletvekili Şerafettin Turpçu,  21. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, Zonguldak ilçe ve beldelerinden katılan Belediye Başkanları, İl genel meclisi üyeleri, Belediye meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu başkan ve yöneticileri, Siyasi Parti Başkan ve yöneticileri, Daire amirleri, birim müdürleri, belediye personeli, muhtarlar, yöresel dernek başkanları, spor kulüplerinin başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk Cenazeye katılan herkesle ilgilenerek Taziyeleri kabul etti, Öztürk; “vefanın, dostluğun ve kardeşliğin en güzel örneğini sergileyerek beni en hüzünlü günümde yalnız bırakmadınız. Annemin cenaze törenine katılan herkese şahsım ve ailem adına teşekkür ediyorum. Yürekten sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Yüce Allah bütün ölmüşlerimizin mekânını cennet etsin inşallah. Annelerin yeri asla doldurulmaz” dedi.

Cenaze törenin ardından Anne Gülizar Öztürk, Üç burgu Aile Mezarlığına defnedildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3167
01.09.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın