Pass

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitülerine üç program dahil oldu. 

BEÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü 2016-2017 akademik yılında bünyesinde Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Tezli Yüksek Lisans programını ve Kamu Mali Yönetimi ve Denetimi II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans programı açıldı. Hali hazırda 17 tezli-tezsiz yüksek lisans program ve dört doktora programıyla akademik kariyer yapmak ve kendini geliştirmek isteyenlere önemli fırsatlar sağlıyor. Bölüm ve program çeşitliliğin birçok üniversiteye göre daha fazla olduğu BEÜ bu çeşitliliği lisansüstü programlarda da devam ettiriyor. Yükseköğretim kararıyla açılan programlar sosyal bilimler alanında lisansüstü eğitim almak isteyenleri sevindirdi.

Sağlık alanında Batı Karadeniz’in en önemli merkezi konumunda olan BEÜ sağlık eğitiminde de emin adımlarla ilerliyor. İbn-i Sina Kampüsü’nde yer alan fakülte ve yüksekokullar haricinde Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde 8 anabilim dalında doktora ve yüksek lisans eğitimi veren BEÜ bünyesine bir anabilim dalı daha ekledi. Hemşirelik Anabilim Dalı Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği Tezli Yüksek Programı ile de BEÜ sağlık eğitiminde de söz sahibi olma hedefini gerçekleştiriyor.
Hedeflerinin lisans ve lisansüstü eğitimlerde bölüm ve program çeşitliliğini artırarak kaliteli bir eğitim sistemi olduğunu söyleyen Özer, “Üniversite olarak bölüm ve program çeşitliliğimizi artırmakla birlikte eğitim kalitemizi de bilimsel projeler ve yayınlarla da akademik camiaya ve bilim dünyasına katkılar sunarak yükseltiyoruz. Son olarak bünyemize katılan Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Tezli Yüksek Lisans programını ve Kamu Mali Yönetimi ve Denetimi II. Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans ve Hemşirelik Anabilim Dalı Ruh Sağlığı ve Psikiyatri Hemşireliği Tezli Yüksek Programı bu alandaki eksiği kapatıyor hem öğrencilerimize, hem de akademik ve idari personelimize de lisansüstü eğitimlerini kendi Üniversitelerinde yapma şansı sunuyor. Programın açılmasında emeği geçen başta Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Ertuğrul Yıldırım’a ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Murat İnanç Cengiz ve çalışma arkadaşlarına şükranlarımı sunuyor, başarılar diliyorum” dedi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2519
23.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın