Pass

Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu adına bir basın açıklaması yapan Genel Başkan Ahmet Demirci, son günlerde yaşanan terör olaylarını kınadı. 

Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu adına bir basın açıklaması yapan Genel Başkan Ahmet Demirci, son günlerde meydana gelen terör olaylarını şiddetle lanetlediklerini belirterek; “Terör olayları darbe girişiminin bir devamıdır. Başaramadılar, başaramayacaklar. Döktükleri kanda boğulacaklar” dedi.

Yönetim Kurulu açıklamasında şu görüşlere yer verildi.
“Ülkemiz son iki günde ard arda 3 terör saldırısına uğradı. İlk saldırı 17 Ağustos 2016 gecesi Van’da meydana geldi. 2 Nisan Polis Merkezi’ne yapılan saldırı da 1 polis ve 2 sivil vatandaş şehit oldu. İçimiz bu 3 şehidimize yanarken 18 Ağustos sabahı önce Elazığ Emniyet Müdürlüğüne bombalı araç saldırısı düzenlediği haberi ve yüzün üstünde yaralı haberi geldi. Tam da bu arada şehidimiz olmasın diye temenni ederken hemen ardından Bitlis’te yaşanan üçüncü saldırı ile karşılaştık. Elazığ’da ki saldırıda 5 polis şehit olurken, Bitlis’te de 5 askerimiz ve 1 korucu şehit oldu haberi geldi. Dileğimiz şehit sayımızın artmaması ve yaralılarımızın biran evvel sağlına kavuşmasıdır. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Terörü bir kez daha şiddetle lanetliyoruz. Terör olayları darbe girişiminin bir devamıdır. Başaramadılar, başaramayacaklar. Döktükleri kanda boğulacaklar.

Ulusal Kurtuluş Savaşımızdan bugüne Türkiye Cumhuriyeti devletinin gelişmesini engellemek, güçsüz bırakmak. Kardeş kavgası yaratarak ülkemizi bölme hayallerini gerçekleştirmek isteyen emperyalist odaklar darbe girişiminde yerli işbirlikçileriyle darbe girişimlerinde nasıl başarısız olmuşlarsa sürdürmeye çalıştıkları terör olaylarıyla a da amaçlarına ulaşamayacaklar. Ulusal Kurtuluş Savaşı’nda tek yürek tek ses olan milletimiz, tarihte olduğu gibi bu saldırıları da boşa çıkartacaktır. Biz Genel Maden İşçileri Sendikası olarak, tüm madenci kardeşlerimiz başta olmak üzere Zonguldak halkıyla birlikte demokrasi mücadelemizi, barış, kardeşlik ve dayanışma ruhuyla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. Bu duygularla tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

Haber. EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2370
19.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın