Pass

Çaycuma Arena Halı Sahada düzenlenen yaz spor etkinlikleri kapsamında Çaycuma İlçe Müftülüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri “Kuran Kursları Arası Futbol ve Voleybol Turnuvası” sona erdi.

Final maçlarını Kaymakam Serkan Keçeli, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdür Vekili Erkan Arslan, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, Memur Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç da izledi.

Yapılan müsabakalar sonunda Büyükler Futbol Kategorisinde Seka Site Camii birinci, Filyos Camii ikinci, Saltukova Yeni Camii üçüncü, Gökçetabaklar Köyü Cami dördüncü oldu. Küçükler Futbol Kategorisinde Filyos Cami birinci, Seka Site Camii ikinci, Pehlivanlar Camii üçüncü, Yeniköy Camii dördüncü oldular. Voleybol Kategorinde birinci Pehlivanlar Siteler Camii, ikinci Ayvazlar Köyü Camii, üçüncü Yeniköy Camii, dördüncü Ahatlı Ellezi Camii oldu.

Dereceye girenlere kupa ve madalyaları protokol tarafından takdim edilirken, hakemlere teşekkür belgesi verildi. İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, centilmence yarışan tüm takımlara teşekkür ederek, bu tür organizasyonlara desteklerinin süreceğini ifade etti.

Arcaklıoğlu tüm takımlara ve protokole Kuran-ı Kerim hediye ederken Kaymakam Serkan Keçeli ve İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’na 67 numaralı forma hediye edildi.

Haber: EKSPRES

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3033
18.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın