Pass

Zonguldak KOSGEB ile Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası arasında gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Kursunu bitirenlere sertifikaları verildi.

Çaycuma TSO Toplantı salonunda gerçekleştirilen sertifika törenine KOSGEB Zonguldak İl Müdürü Güven Aktaş, TSO Başkanı Rıfat Sarsık ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Sertifika dağıtımdan önce konuşma yapan KOSGEB Müdürü Güven Aktaş; “ İki buçuk ay önce Zonguldak KOSGEB Müdürü olarak atandım. Geldiğimde arkadaşlar girişimcilik kursu için çok fazla talep olduğunu, ancak başvurunun olmadığını söylediler. Çaycuma TSO hemen bir eğitim kursu açtı. Bir aylık periyotlarda girişimcilik eğitim kurslarını açmaya devam etti. Çaycuma’daki girişimcilik potansiyelini ortaya çıkardı. KOSGEB Müdürlüğü olarak bu yıl içinde bin 200 kişiye uygulamalı girişimcilik eğitimi verdik. Bin 200 kişiden yüz tanesi işletmesini kurdu. Toplamda 1 milyon liraya yakın destek verdik. Bu desteğin daha fazla artırmak için eğitimlerimizi artırıyoruz. Bundan sonraki süreçte KOSGEB Müdürlüğü olarak uzman arkadaşlarımız ile sizlere gereken bilgileri ve kolaylığı sağlayacağımıza taahhüt ediyoruz” diye konuştu.

Kursu başarı ile bitirenlere sertifikaları verilerek hatıra fotoğrafı çektirildi.

Haber. EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2124
17.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın