Pass

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı – BAKKA bünyesinde faaliyet gösteren Zonguldak Yatırım Destek Ofisi bir süredir Zonguldak’ın Tüm İlçelerinde Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenliyor. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı bu eğitimlerin Çaycuma’daki bölümünü de Çaycuma TSO ile ortaklaşa gerçekleştirecek.

Çaycuma’da yapılacak Eğitimle ilgili protokol Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık ve BAKKA Uzmanları Mehmet Çetinkaya ve Öznur Çapraz’la imzalandı. Çaycuma TSO Başkanı Rifat Sarsık “Çaycuma TSO olarak yeni girişimcilere destek olmak adına 2009’dan itibaren KOSGEB’le yaptığımız protokoller kapsamında birçok eğitim düzenleyerek yüzlerce girişimci adayına Sertifikalarını verdik. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz eğitimle de yeni girişimci adaylarının yatırımlarının hayata geçirmek üzere ilk adımlarını atmışlardır. BAKKA ile yapacağımız bu çalışmada da eylül ayında 30 kursiyerin bu kapsamda eğitim almasına vesile olacağız. Girişimci adaylarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi. 

Bu program kapsamında daha önce Alaplı ve Ereğli’de düzenlenen eğitimlerin ardından Çaycuma’nın yanı sıra Kozlu, Zonguldak Merkez, Devrek, Kilimli ve Gökçebey ilçelerinde de Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek. 

Eğitimler için başvurular tüm ilçeler için alınmakta olup her bir ilçe için başvuru yapacak olanlar katılmak istedikleri eğitim için belirtilen son başvuru tarihine kadar başvuru yapabilecek. 5 Eylül- 8 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olan Çaycuma Eğitim Programı için son başvuru tarihi ise 31.08.2016. 

Eğitime katılacak kursiyer kontenjanı her bir eğitim için 30 olarak belirlenmiş olup eğitimi başarıyla tamamlayanlara Katılım Belgeleri verilecektir. Bu belgeye sahip olan kursiyerler KOSGEB'e destek başvurusunda bulunabilecekler ve KOSGEB'in başvuruyu uygun bulması durumunda Girişimcilik desteklerinden faydalanabileceklerdir. 

Katılmak isteyen adaylar başvuru için bakka.gov.tr ve caycumatso.org.tr adreslerindeki ilgili linklerden başvurularını yapacaklardır.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2239
17.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın