Pass

Zonguldak OHAL Bürosu tarafından yapılan açıklamada FETÖ/PDY örgütünün Zonguldak ve çevre illerdeki emniyet yapılanmasının tamamen çökertildiği ifade edildi. Soruşturma kapsamında 180 kişinin tutuklandığı açıklandı. 

Zonguldak Valiliği Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Valilik OHAL Bürosu’nun FETÖ/PDY’ye yönelik açıklamasını yayınladı. Açıklamaya göre Zonguldak’ta 37 adli personel, 16 askeri personel ve 50’si emniyet personeli olmak üzere toplamda 180 kişinin tutuklandığı kaydedildi. Bölge imamının da yakalandığı ve tüm örgütsel yapının deşifre edildiği ifadelerinin yer aldığı açıklamada şöyle denildi:

“15.07.2016 akşamı ülkemizdeki anayasal düzeni cebir ve şiddet kullanarak ortadan kaldırmaya yönelik hain darbe teşebbüsünün ardından, ilimizde kolluk kuvvetlerimizce yürütülen çalışmalar bir önceki basın açıklamasında kamuoyuna duyurulmuştu. Devam eden süreçte bugüne kadar; 37 Adli personel, 16 askeri personel, 50 si Emniyet personeli olmak üzere toplam 180 kişi tutuklanmıştır. Yine ilimizde yürütülen çalışmalar sonucunda; FETÖ/ PDY örgütünün İlimiz ve çevre illerdeki emniyet yapılanması tamamen çökertilmiş, Emniyet İl İmamı, Çevre İl Emniyet İmamları, (Polis Memuru, Komiser Sınıfı, Emniyet Müdürleri Sorumlu İmamları dâhil) ile Bölge İmamı da yakalanmış, tüm örgütsel yapı deşifre edilmiştir. Bu kapsamda; 17 emniyet müdürü (15’i tutuklu), 3 emniyet amiri (tutuklu), 22 komiser sınıfı (14’ü tutuklu), 21 polis memuru (18’i tutuklu) olmak üzere 63 emniyet hizmetleri personeli hakkında adli işlem başlatılmıştır.”

“Yurt dışına çıkartılma hazırlığı içerisinde olan 200 bin dolar ele geçirildi”
Ayrıca yapılan açıklamada Kdz. Ereğli ilçesinde yurt dışına çıkartılma hazırlığı içerisinde olan 200 bin Amerikan dolarının ele geçirildiğinin yer aldığı belirtildi. OHAL Bürosu’nda yapılan açıklama, “Emniyet içerisindeki FETÖ/PDY yapılanmasına yönelik yürütülen operasyon kapsamında önemli bilgilere ulaşılmış olup, detaylı açıklama daha sonra yapılacaktır. Ayrıca; Kdz. Ereğli İlçemizde yürütülen çalışmalar sonucunda ise örgüt faillerinin yanı sıra himmet adı altında toplanan ve yurt dışına çıkartılma hazırlığı içerisinde olan FETÖ / PDY örgütüne ait bir kasa içerisinde; 200.000 Amerikan Doları, 60 Adet çeşitli evsafta altın bilezik, Bol miktarda ziynet eşyası ele geçirilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Haber. EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3202
17.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın