Pass

Çaycuma Kaymakamı Serkan keçeli, İlçe Müftülüğünce her ay mutat olarak düzenlenen imamlar toplantısına katıldı.

Toplantıda İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu ve Müftülüğe bağlı tüm personel de hazır bulundu. Her ay düzenli bir şekilde yapılan toplantıda açılış ve selamlama konuşması yapan Çaycuma İlçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Din Görevlilerini selamladıktan sonra yaptığı konuşmasında; Din hizmetlerinin önemine vurgu yaptı. Arcaklıoğlu; “Hepimiz toplumun dini hayatına yön veren insanlarız. Bunu görev yaptığımız yerlerde iyi kullanabilirsek ses getiririz. Cami hizmetlerine devam edip, inancından kopmuş, kötü arkadaş edinmiş, bataklığa düşenlerin elinden tutabilirsiniz. Bir insanın elinden tutabilir özellikle bayanlara ulaşıp onlara yeni imkânlar sunmak lazım” dedi.

İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu’nun daveti üzerine toplantıya katılan İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, Müftü Arcaklıoğlu’na teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Kaymakam Keçeli; “Ülkemizdeki, ilimizdeki din görevlilerinin, dini görevleri yanında insanlarımıza örnek olma, idamesini sağlayarak vatandaşlarımızı irşat etme bilgilendirme görevi vardır. Bilgili olmanız yanında, yaşantınızı da bu bilgiye uygun şekilde yaşamanız gerekiyor. Eğer siz bilginizi yaşantınızla birleştirip, vatandaşlara örnek olarak göstermezseniz, o bilginizi her ne kadar halka ulaştırsanız bile, halkın üzerinde tesiri, gücü azalır. Bizlerin, kendi eksiğimizden, kendi kraatımızın düzgün olmayışından dolayı vatandaş camiye gelmiyorsa bunun vebalinin de büyük olduğunu kabul etmek lazım. Bu hata değil, herkesin eksiği vardır, herkesin daha iyi bir kraata, daha iyi bir Kur'an okuma üslubuna ihtiyacı vardır, ama güzel okumak gayreti içerisinde olmak lazım. Vatandaşı camiye çağırmak lazım. Mahallesindeki camideki imamın vatandaşı camiye namaza çağırmasının anlamı başkadır. İbadetleri yapma yönünde camiye gelmeleri yönünde gayret sarf eden kişilersiniz ve bunlar için görevlendirildiniz. Görevlerinizi her biriniz en az benim kadar yerine getirmede azimli ve gayretlisiniz. Ben bugüne kadar yapmış olduğunuz görevlerden dolayı teşekkür ediyor ve bundan sonra da aynı görevleri en iyi ve en titiz şekilde yerine getireceğinize inanıyorum" dedi.

Haber. EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2751
15.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın