Pass

15 Temmuz darbe giriminin ardından başlatılan demokrasi nöbetleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emri ile sona erdi. Çaycuma’da gerçekleşen son demokrasi nöbetinde kahramanlık türküleri seslendirildi.

Nöbete; Çaycuma’da Kaymakam Serkan Keçeli, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık, TSO Meclis Başkanı Erdoğan Güney, Memur Sen İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Eğitim Bir Sen Çaycuma Temsilcisi Ersoy Salman, Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen, çok sayıda daire müdürü, siyasi parti ve STK temsilcisi ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardınsan selamlama konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu şunları söyledi; “Türk milleti 27 gündür meydanları boş bırakmayarak büyüklüğünü gösterdi. Dünyada birçok ülke vatanını sevme konusunda bizden ders alacaktır. Anadolu topraklarını bin yıldır bırakmayan bizler bundan sonrada bırakmayacağız. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş de duygularını söyle ifade etti; “Yaşlısı, genci, çoluk çocuk demeden bu meydanları dolduran sizlerden Allah razı olsun. Geçen hafta Taksim’de harika bir topluluğun karşısında duygularımızı dile getirdik. Oradan sizlere binlerce selam getirdim. Tarihe adını altın harflerle yazdırmış olan yüce Türk milletinin birliğini ne FETÖ’nun yapmacık askerleri ne tanklar, tüfekler bozabilecek. Bizde bu yürek, manevi güç, Allah sevgisi, rahman, vatan, millet ve bayrak sevgisi olduktan sonra vatanımızı binlerce yıl yaşayacak. Rabbim kötülüklere fırsat vermesin” diye konuştu.

Ülkenin gelişmesini çekemeyenlerin bir oyununa geldiklerini ifade eden Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan; “Artık emperyalist ülkeler 3’ncü dünya savaşından yana değil. Bunların tek derdi, ülkeleri, bölüp, parçalayıp yönetmek. Bir yandan 40 yıldır PKK’yı destekleyen bir taraftan da dini istismar etmek üzere maşa olarak kullandıkları FETÖ aracılığı ile ülkemizde gizlice örgütlenmişler. Bunların aracılığı ile kalkışma hareketi başlattılar. Selam olsun vatanı için tereddüt etmeden kendini siper eden asker ve vatandaşlarımıza, selam olsun tüm şehitlerimize. Yenikapı’da yapılan o miting dünyaya bizim gücümüzü gösterdi. Bir anda kalkışma hareketi başarılı oldu diye sevinç narası atanların sokaklara inen vatandaşlar sayesinde başı öne eğildi. İnanıyorum ki bundan sonra Türkiye için çok aydınlık günler olacak. Çünkü şu anda güçlü bir Türkiye’nin temelleri atılıyor” diye konuştu.   

15 Temmuz gecesi darbeyi önleyen birinci kahramanların vatandaşlar olduğunun altını çizen Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli; “Bizde Cumhurbaşkanımız gibi bir komutan, tankın, tüfeğin önüne kendini atan gencimiz, darbeci komutanı alnından vuran Ömer Halis ve milyonlarca insanımız olduktan sonra ne 15 Temmuzlar, nede 14 Ağustoslar bu ülkenin bu milletin önünde duramayacak, bu ülkenin gelişmesine engel olamayacaklar. Dış güçler kontrol edemedikleri bir Türkiye haline gelince hesabı değiştirdiler. Ülkeyi hain darbe ile yeniden dizayn etmeye çalıştılar. Bu vesile ile nöbetlerin sarsılmaz bekçileri olan tüm vatandaşlarımızı, AK Parti İlçe Başkanlığımızı, din görevlilerimizi, eğitim camiamızı SP ve BBP İlçe Başkanlarımızı, emeği geçen adını sayamadığım tüm sivil toplum kuruluşu temsilcilerini, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü ve Gençlik Merkezimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sunuculuğunu Nebioğlu İlkokulu Müdürü Mesut Keleş’in yaptığı programda Kuranı Kerim ve ilahilerin ardından söylenen kahramanlık türkülerine vatandaşlar eşlik etti. Kapanış duasını ise yine İlçe Müftüsü Mahut Rauf Arcaklıoğlu gerçekleştirdi.

 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 4797
11.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın