Pass

Şişli Belediyesi’nden 2013 yılında Mustafa Sarıgül'ün katkıları Nebioğlu Belediyesi’ne hibe dilen 2000 model kamyon bir ay önce geri istenmişti. Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan  o kamyonu bugün geri iade etti.

Başkan Aydoğan; hiçbir işe yaramayacağını düşündüğüm bu aracı güle güle kullansınlar” dedi. Kamyonun 3 yıl sonra siyasi sebeplerden dolayı geri istendiğini ifade eden Ertan Aydoğan; “Şişli Belediyesinden 2013 yılında Sayın Mustafa Sarıgül'ün katkıları ile Belediyemize geçici görevle tahsis edilmiş olan 2000 model damperli kamyonu şu andaki Şişli Belediye Başkan'ı iadesini istemişti. Şişli Belediyesi’nin hiç bir işine yaramayacak durumda olan bu aracı bugün iade ettik. 16 yaşındaki bu araç aslında ömrünü tamamlamış olup siyasi sebeplerden dolayı geri istenmesi hoş olmadı. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde Şişli Belediyesi’nin hiç bir işine yaramayacak olan bu aracın iadesinin istenmesi bizleri şaşırtmıştır. Ben her şeye rağmen bizlere 2013 yılında aracı geçici görevle veren Mustafa Sarıgül'e teşekkür ediyorum. 3 yıl beldemize hizmet eden kamyonumuzu bugün teslim ettik. İnşallah vekillerimizin katkıları ile yeni bir araç alarak hizmetlerimize devam ederiz. Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlu bu konuda yardımcı olacağını söyledi. Her şerde bir hayır vardır temennisi ile teslim ettiğimiz aracı güle güle kullansınlar diyorum” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3883
11.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın