Pass

15 Temmuz darbe giriminin ardından Çaycuma’da demokrasi nöbetleri devam ediyor.

Nöbetlerin 26’ncı gününde Çaycuma’da Kaymakam Serkan Keçeli, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, İlçe Garnizon Komutanı Selçuk Özen, İlçe Emniyet Müdürü Seyfi Ömer Paça, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Nebioğlu belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık, memur Sen İlçe temsilcisi Kenan Tunç, Gençlik Merkezi Müdürü Şendoğan Kaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdür vekili Erkan Arslan, Diva-Sen İlçe Temsilcisi Yusuf Bayhan, çok sayıda daire müdürü, siyasi parti ve STK temsilcisi ve vatandaş bir araya geldi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardınsan selamlama konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu şunları söyledi; “15 Temmuz da tabiri caizse sümüklü bir vaizin vatana ihanetini hep beraber gördük. Vatandaşlarımızı kandırdılar, vatanımıza ihanet hareketini başlattılar. Ancak Cumhurbaşkanının emri ile bu millet buna müsaade etmedi, dakikalar içinde sokaklar doldu taştı. Bu saldırılar bize ilk kez yapılmıyor. Bin yıldır bu topraklardan bizleri silmek için dış güç saldırılar yapıyor. Gerekirse biz bu topraklar için son şehidimizi de vermeye hazırız. Bu zor günlerde dostumuzu, düşmanımızı gördük. Nerede AB, nerde ABD? Fransa’da bir terör olayı yaşandı. Tüm liderler ziyarete gidip kınama yaptılar. Aradaki tek fark orda ölenler Hıristiyan, burada ölenler Türk ve Müslüman’dı. Bu devletler bu kadar aşağılık ve taraf tutan bir yapıya sahipler. Yine tarih veriyorlar. Bizler tekrar bir olağanüstü hal gördüğümüz zaman çağrı beklemeden meydanlara inmeliyiz. Bu organizasyonlarda taşın altına koyan tüm kuruluşlara teşekkür ediyorum. Düşmanları çatlatacak bir görüntü verdik. Allah herkesten razı olsun” diye konuştu.

15 Temmuz demokrasi şehitlerinin hiçbir zaman unutulmayacağını ifade eden Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli; “O geceden itibaren meydanları solduran sizler, tarihte önemli şahsiyetler kadar önemli bir yere sahip olacaksınız. Ordunun içinde kendi çapında cuntalaşmış asker görünümlü kişileri, TSK ve peygamber ocağındaki askerlerimiz ile ayrı düşünmemiz lazım. Bu ülkeyi kaosa sürüklemeye çalıştılar. O gece eve kapanmayan bu millet kendi güvenliklerini hiçe sayarak, demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara indi. Emin olun ki tarih bunu çok önemli ve büyük harflerle yazacaktır. 1071 yılından beri şehitler vererek, bin bir zahmetle bu yurtta yaşıyoruz. Bize göz dikenler hiçbir zaman eksik olamayacak. Kurtuluş Savaşında topa elindeki süngüsü ile karşılık veren bu millet 15 Temmuz da yine başarı ile karşılığını vermiştir. Tankın altına yatan genci, köprüde şehit olanları, Ömer Halis Astsubayımızı, gölbaşı şehitlerini bu ülke asla unutmayacaktır. Allaha şükür ki, Pazar günü Yeni Kapı da ki kalabalık, düşmanlarımıza milletimizin gücünü gösterdi. Umur ediyorum ki bu birlik ve beraberlik daim olsun” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da demokrasi nöbetlerine kadınların çok büyük emeği geçtiğini söyleyerek; “Tüm kadınlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Başkomutanımız emretsin biler 126 gün nöbet tutmaya hazırız. Bu nöbetlerde çok güzel anılarımız oldu. Dünyaya birlik ve beraberliğimizi gösterdik. Vatan, bayrak, millet için Türk halkının Türk kadının ne yapacağını ispatladık. Bu zalimler bundan sonra böyle bir olaya kalkışmaya cesaret edemezler. FETÖ çetesinin tüm elemanlarını temizleyene kadar mücadelemiz devam edecek ve Türkiye’yi aydınlık günler bekleyecek” diye konuştu.

Okunan Kuranı Kerim ve ilahilerin ardından kapanış duasını yine İlçe Müftüsü Mahut Rauf Arcaklıoğlu gerçekleştirdi.

Haber. EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 4370
10.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın