Pass

Zonguldak Mitingine Ekspres Gazetesi tarafından hazırlanan Pankart Mitinge damgasını vurdu. Vatandaşlar ellerindeki Türk bayrakları ile sıcak havaya rağmen saat 17.00'den itibaren Zonguldak Madenci Aıtı'nda toplanmaya başladı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Demokrasi Nöbetinin' tutulduğu Madenci anıtı meydanına kurulan dev ekrandan, İstanbul Yenikapı'daki 'Demokrasi ve Şehitler' Mitingi izlendi.

Kalabalık, Yenikapı Mitingindeki coşkuya ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak ortak oldu. Kalabalığa Zonguldak Valisi Ali Kaban başta olmak üzere tüm protokol siyasi partiler, milletin vekilleri iştirak etti. Madenci Anıtı Meydanı'ndaki mitinge katılan vatandaşlar sergilenen birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmeye hiç kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirtti. Zonguldak’ta yapılan Mitinge Çaycuma’dan çok büyük katılım gerçekleşti. AK Parti ilçe başkanı Ahmet Çolakoğlu tarafından yapılan organizasyonla 20 nin üzerinde otobüs ve çok sayıda özel araç Çaycuma’dan Zonguldak’a akın etti. Çaycuma dan hareket sırasında ve Zonguldak Meydanına inildiğinde, Gazetemizin hazırlamış olduğu, Zonguldak'ın ne satıp ne satmayacağının yazıldığı pankart en dikkat çekici pankart  oldu.

Elden ele dolaşan pankart sosyal medyada da çok beğeni aldı. Pankartta şunlar yazıldı: Zonguldak’tan kömür sattık, Çaycuma’dan yoğurt sattık, Devrek’ten baston sattık, Ereğli’den çilek sattık, Alaplı’dan fındık sattık Ama VATANIMIZI SATMADIK..!  

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3080
08.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın