Pass

Çaycuma’da demokrasi nöbetinde İlçe Müftülüğü tarafından “Şehitlere Vefa ve Dua” programı düzenlendi.

İlginin oldukça yüksek olduğu programa Kaymakam Serkan Keçeli, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, yönetim kurulu üyeleri, kadın ve Gençlik kolları üyeleri, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Coşkun Ulutaş, Emekliler Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Memur Sen İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, Diva-Sen İlçe Temsilcisi Yusuf Bayhan, Eğitim Bir Sen Çaycuma Temsilcisi Ersoy Salman, Gökçebey Özel İdare Müdürü İzzet Tupçu, din görevlileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yeni bir çalışması hakkında bilgi vererek; “Türkiye’nin yeniden milli ve manevi hayatı özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin bir takım afyonlardan ve hurafelerden arındırılması için yurt genelinde bir çalışma başlatılacak. Bu konuda Diyanet İşleri Başkanlığımız çok büyük görev düşüyor. Özellikle bir konunun altını çiziyoruz. Çocuklarımızın 4 yaşına geldikten sonra Allah sevgisini ve muhabbetini alıyor. Çocuklarımız kandırmamayı, ihanet etmemeyi, vatan sevgisini öğrenecek. Bu anlamda ilçemizde 4-6 yaş Kuran Kurslarımızın sayısı daha da artacak. Çocuklarımız buralarda milli ve dini değerleri öğreniyorlar” diye konuştu.

5 yaşındaki Ecrin Yaşa’nın seslendiği İstiklal Marşı katılanlar büyük alkış aldı. Okunan Kuran-ı Kerim ve ilahilerin ardından İlçe Müftüsü Arcaklıoğlu tarafından şehitler için dualar edildi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ise darbe girişimi ile vatandaşların vergileri ile yapılan binaların harabe haline getirilmediğini söyleyerek; “Gidip yakından gördüm. İnsan canlı olarak gördüğünde daha farklı duygular hissediyor. O manzarayı gördüğünüzde vatanımızın birliğimiz ve dirliğimizin ne kadar önemli olduğunu anlıyorsunuz. Pazar günü Zonguldak’tan İstanbul’a gitmek isteyen vatandaşlarımız var. Ama Cumhurbaşkanımızın ‘Her şehir kendi içinde program yapacak’ diye bir talimatı var. Bizlerde buna uyacağız. Pazar akşamı Zonguldak meydanında olacağız. Orayı inleteceğiz. Türkiye ve dünyaya mesajımızı en iyi şekilde vereceğiz. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2479
05.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın