Pass

Çaycuma’da demokrasi nöbetleri devam ediyor Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesindeki “Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)” mensuplarının 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi kalkıştığı hain darbe girişiminin ardından ülke genelinde başlatılan demokrasi nöbetleri, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde de protokol ve vatandaşların yoğun katılımı ile devam ediyor.

Çaycuma STK'lar tarafından düzenlenen nöbete, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, Diva Sen İlçe Temsilcisi Yusuf Bayhan, Memur Sen İlçe Başkanı Kenan Tunç, Saltukova eski Belediye Başkanı Adil Düzlü, Gökçebey Özel İdare Müdürü İzzet Tupçu, daire müdürleri, il genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından selamlama konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu; “Cumhurbaşkanımıza, liderimize suikast girişiminde bulunan bu alçaklar Allah’a şükür olsun ki yakalandılar ve gerekli cezaları görecekler. Bu ülkenin insanlarına, çocuklarına ve geleceğine ihanet edenler hiçbir zaman cezasız kalmayacaktır. Hak ettikleri deliklerde olacaklardır. Biz yine demokrasi nöbetlerini bırakmayacağız. Bu birlik ve beraberliğimizi bize düşman olan tüm ülkeler görsün. Biz cumhurbaşkanımızın liderimizin ve devletimizin arkasındayız. Bu meydanları boş bırakmayan sizlerden Allah razı olsun” diye konuştu.

İlk geceden bu yana demokrasi nöbetinde meydanlarda bulunan İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu şunları söyledi; “Milli irade duruşlarına sebep olan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Cumhur reisimiz tarih verdi ama Türk milletimizde bir tarih yazdı. Biz istikbalimizi ve istikrarımıza garantiye almak istiyorsak dört yaşından itibaren imanlı nesil yetiştirmeliyiz. Çaycuma da imanlı ve ihlâslı nesillerin ilk adımlarını attık. Okullarımız olsun burslarımız olsun. Çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalıyız. Bu nöbetler Çaycuma’nın birliğine ve dirliğine nasip oldu. Başta İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu’na teşekkür ediyorum Gecede, Kur’an Kerim okunarak dua edildi. İlahiler seslendi. Arzun Lokantası tarafından meydanlarda nöbet tutan vatandaşlara sıcak çorba ikram edildi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3352
02.08.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın