Pass

15 Temmuz akşamı FETÖ darbe girişiminden sonra özellikle son durumu tahlil eden en yakın söz bence budur. Kim Fethullahçı, kim değil, kimse anlayamıyor. Bir gün önce demokrasi mitinginde gördüğünüz, yıllarca tanıyıp görüştüğünüz kişiler bir de bakmışınız ertesi sabah darbe girişimi iddiasıyla görevde uzaklaştırılmış ya da gözaltına alınmış. Tam da bu karışıklıkta bir takım kişi ve kurumların adının özellikle geçmesi dikkat çekici. Bir takım söylentiler ve üstü kapalı imalarla insanları itibarsızlaştırmayalım. Kimlerin gerçekten 15 Temmuz akşamı veya öncesi FETÖ ile birlikte darbe girişiminde bulunup bulunmadığını zaman er geç gösterecektir. Devletimize güvenmeliyiz, Devletimiz bu Namussuzları er geç ortaya çıkartacaktır. Sadece sabır…

Bir gazeteci arkadaşımın ifade ettiği gibi Selden kütük kapma yarışına yeter ki girilmesin. İtibar suikastı yapılıp kapanmayacak yaralar açılmasın. Kimin ne olduğu, kime hizmet ettiği devletin kayıtlarında vardır. Yeter ki iyi niyetli olalım ve birilerinin kayığına binmeyelim, bindirmeyelim.

15 Temmuz akşamı Reis’in emri ile sokağa dökülen Çaycuma halkı demokrasi adına çok güzel bir gelişmeye imza attı. Darbeye karşı bir oldu. Çaycuma AK Parti ilçe başkanı Ahmet Çolakoğlu başta olmak üzere Çaycuma Müftülüğü, İlçe Milli Eğitim müdürlüğü, İlçe gençlik Spor müdürlüğü ve Gençlik merkezinden oluşan Çaycuma Platformunun çağrısına olumlu ses veren Ak Parti, CHP, MHP, BBP, SP ve STK yetkilileri darbe girişimi ardından Çaycuma Meydanında nöbet tutmaya devam ettiler. Çaycuma Meydanında Nöbeti Hiç bırakmayanların yanında gitsem mi gitmesem mi hesapları yapanlarda oldu. Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ve AK Parti ilçe başkanı Ahmet Çolakoğlu’nu tebrik ediyorum, ilk gün başladıkları nöbeti aralıksız sürdürdüler.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve Gençlik kolları başkanı Rüştü Amil her akşam meydana kamyonlarını çekerek platform oluşturdular. Siyasi parti başkanları kamyonun üzerinden Halka hitap ettiler. 

Meydanda Nöbet tutan ve gazetemizi arayan vatandaşlar soruyor;13 gün sonra Meydan nöbetine teşrif eden Çaycuma Belediye başkanı Halka hitap edecek mi? Halka hitap edecekse Kanyon’un üzerinden mi yoksa bir ay boyunca çarşı merkezine Hacivat Karagöz oynattırdığı Platformu kurdurup onun üzerinden mi?.. Ben yine de geç te olsa Nöbete başlayan Belediye başkanını tebrik ediyorum, darısı CHP ilçe başkanının başına…


Haber Okunma Sayısı : 3042
30.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın