Pass

Çaycuma’da demokrasi nöbetleri protokol ve vatandaşların yoğun katılımı ile devam ediyor. Son nöbete başta Kaymakam Serkan Keçeli, olmak üzere Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Memur-sen ilçe başkanı Kenan Tunç, siyasi parti temsilcileri STK’lar, daire müdürleri, muhtarlarda katıldı.

Nöbette söz alan Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan; “Başkomutandan talimat gelinceye kadar nöbete devam edeceğiz” diyerek şunları söyledi; “Hepimizin bildiği gibi artık taşlar yavaş yavaş yerinden oynaya başladı. Türkiye’yi hedef alan emperyalist ülkeler bir taraftan PKK’ya desteklerken diğer taraftan FETO aracılığı ile gerek ordumuzun gerek emniyet mensuplarımızın en önemli kilit noktalarına adamlarını yerleştirmek sureti ile Türkiye’de emellerine ulaşmak için 15 Temmuz’da harekete geçtiler. Türk halkının gösterdiği direnç sonucunda ise bugünlere ulaştık. Bundan sonra vatan için birlik ve beraberlik içinde hareket ederek gelecekteki güzel günler için hazırlık yapmalıyız.

Beştepe’de tüm siyasi parti temsilcileri yeni demokrasinin temelini atmak için bir araya geldiler. Bizde bu atmosfer içinde kırgınlık ve dargınlarımızı bırakıp ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyerek birbirimize daha çok sarılmak sureti ile ülkemiz ve devletimize sahip çıkmak zorundayız. Bu nöbetlerimiz bu amaçladır”.

Türkiye’nin artık 30 yıl öncesinde kalmadığını ifade eden Kaymakam Serkan Keçeli; “Cumhurbaşkanımız emir verene kadar kullandığımız oyun, demokrasimizin arkasında durmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz akşamı ülkemizi 30 yıl önceki Türkiye zannettiler. ‘Rahat rahat darbemizi yaparız’ dediler. Ama Türk milletinin benliği ve canı ile hayatını ortaya koyacağını hesaba katmadılar. Bugün burada güven ve huzur içinde toplanabiliyorsak başta Ankara ve İstanbul olmak üzere hayatını ortaya koyan şehitlerimizin büyük emekleri vardır. Bu vesile ile şehitlerimiz şükran, minnet ve rahmetle anıyor, yaralı gazilerimize acil şifalar diliyorum. Allah bu ülkeye tekrar o acıyı yaşatmasın. Sizler bu meydanlarda oldukça, sizler milli irademize, oylarımızla, demokrasimize sahip çıktıkça inşallah o kara günleri bu millet bir daha yaşamayacağız. Allah bu millete bu devlete bir daha zeval vermesin. Biz öyle bir coğrafyada yaşıyoruz ki bizim güçlenip kendi ayaklarımız üstünde durmamızı hiç kimse istemiyor. Bizim bizden başka öz dostumuz olmadığını da bir gerçek. Bu nedenle millet olarak bir, iri, diri olmayı başarabilmeliyiz. Her akşam bu meydanları dolduran vatandaşlarımıza çok ediyorum” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 4897
28.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın