Pass

FETÖ-PDY’nin apoletli teröristlerinin darbe girişimine tokat atan halk 81 ilde ve ilçelerinde demokrasi nöbetine devam ediyor. Bayraklarıyla meydanlarda toplanan halk Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Bu millet seninle” diyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Meydanları terk etmeyin" çağrısı üzerine toplanan vatandaşlar, birlik mesajı verdi. Çaycuma Meydanı'nda toplanan on binler de "Bu vatan bizim, kimse alamaz" sloganları attı.

İHH tarafından organize edilen Nöbette iki dönem Çaycuma Belediye başkanlığı yapmış Mithat Gülşen halka hitaben yaptığı konuşmada; “Sevgili Çaycuma’lılar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Milletime çağrı yapıyorum, meydanlara gelin, meydanlarda bunlara en güzel cevabı verelim. Bu darbe girişiminin başarılı olacağına inanmıyorum. Tarih boyunca darbecilerin hiçbiri başarılı olamamıştır."  çağrısı üzerine meydanlara çıktık. Siz değerli Çaycuma’lılar, o günden bu yana her akşam alanlara adeta akın ettiniz. Allah hepinizden razı olsun. "Demokrasi Deklarasyonunda, "Demokrasi hürriyettir, eşitliktir, insan onuruna yakışır eşit bir yaşamdır. 15 Temmuz 2016 günü, Türkiye'de gerçekleşen darbe teşebbüsü hürriyetimize, eşitliğimize,  farklılıklarımıza ve varlığımıza yönelmiş bir suikasttır. Bütün Ortadoğu'nun umudu Türkiye'dir. Türkiye devleti ve hükümetine yönelik FETÖ'nün gerçekleştirdiği darbe kalkışması nedeniyle Türk ve Müslüman âlemi büyük üzüntü içindedir çünkü Türkiye başarılı ve güçlü bir devlettir.  Ortadoğu'nun umudu Türkiye'ye sıkıntılar yaşatıldı ancak Türkiye, Cumhurbaşkanı,  basını ve tabii ki halkıyla dik durarak darbeyi püskürtmüş ve tüm dünyaya ve İslam âlemine örnek oluşturmuştur. Türk, Kürt, Arap ve mazlumların umudu Türkiye devletine güçlü yarınlar temenni ediyorum. Birlikteliğimizi kimse bozamayacaktır. Dik duruşumuzla darbelere karşı direneceğiz ve çapulculara pabuç bırakmayacağız.15 Temmuz akşamı Tankların önüne atlayarak darbeyi durduran sizler oldunuz, Türk Halkı oldu. Allah yar ve yardımcımız olsun "dedi.

Sendikalar, STK'lar odalar, halk el ele. Çaycuma ilçesinde "Darbe İçin Tek Yürek" programı kapsamında binlerce vatandaş bir araya geldi. iHH tarafından organize edilen Programa Çaycuma'da bulunan resmi kurumlar, parti temsilcileri, sendikalar, odalar ve sivil toplum kuruluşları destek verdi. Programda Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Programın yanı sıra ilçe merkezinde de vatandaşlar Meydanda yapılan konuşmaların ardından Yürüyüş yaparak darbe girişimine tepki gösterdi.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 5861
25.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın