Pass

 

Tüm yurtta olduğu gibi Çaycuma’da da devam eden demokrasi nöbetinde katılan gelin ve damat ilgi odağı oldu. Düğün salonunda kıyılan nikâhlarının ardından Aynur-Ömer Doğan çifti, günlerdir meydanlarda nöbet tuttuklarını, düğünlerinin buna engel olmadığını söylediler.

Genç çifti tebrik eden AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu; “Hafta sonu olması nedeniyle birçok düğüne katıldık. Son katıldığımız düğünde genç çiftimiz demokrasi nöbeti için bizlerle meydana indi. Kendilerini tebrik ediyorum. Ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Duygularını dile getiren gelin Aynur Doğan; “Mutlu günümüzün ardından bu meydana gelmek istedik. Zaten düğünümüzün öncesinde burada nöbete devam ediyorduk. Düğün günümüz dede nöbete gelmek istedik. Rabbim devletimizin, milletimizin başına zeval vermesin. Allah, polisimizi, askerimizi karşı karşıya getirmesin. Herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Damat Ömer Doğan ise şunları söyledi; “15 Temmuz gecesinden bu yana sokaklardayız. Düğünümüz de nöbete engel değil. Bizde bu birliktelik ve güç olduğu sürece hiçbir darbe bizi yıldıramaz. Asla başkasına boyun eğmeyiz” dedi.

Nöbete katılan İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli; “Demokrasi nöbetinin çok güzel temsilcisi sevgili, Çaycuma, bugün buradan çok güzel bir olaya şahitlik ediyoruz. On gündür bu meydanda nöbet tutan bu çiftimiz düğünümüz bile engel olamaz deyip aramızda katıldılar. Bizde bu aşk bu kuvvet olduktan sonra hiç kimse darbe yapamaz. Bizim vatandaşımız imanı varlığı ve benliği gösteriyor ki, bundan sonra Türkiye darbe ile anılan bir ülke değil, demokrasi ve milli irade ile anılan bir ülke olacak. Bunu tüm dünyaya gösterdiğimiz için şanslı bir ülkeyiz. Çaycuma’da ve ülke tarihine kalın harflerle ‘darbeye hayır’ diyen sizleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

İlçe Müftüsü Mahmut Arcaklıoğlu genç çiftler için dua ederek mutluklar diledi.

Haber: EKSPRES

 

 

 

 

 

 

 

 


Haber Okunma Sayısı : 3576
25.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın