Pass

Çaycuma ilçe müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu; Merkez’de Cuma saatinde konuşmasının başında 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde hayatını kaybedenlere başsağlığı, yaralananlara acil şifalar dileyerek, “Gün, milletçe kenetlenme ve geleceğimizi inşa etme günüdür” ifadesini kullandı. Görmez, 15 Temmuz gecesinin millet olarak tarihin en zor, en uzun ve karanlık gecelerinden birini yaşadıklarını vurgulayarak şunları dedi: "Yüce Rabbimiz, bütün unsurlarıyla milletimize kenetlenmeyi nasip etti ve milletimiz emanetine sahip çıktı. Hiç kuşkusuz millet olarak sahip olduğumuz bu birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu en büyük nimetlerden biridir. Hamdolsun. Bu büyük nimet sayesinde ateş çukuruna yuvarlanmaktan ve karanlığa gömülmekten kurtulduk" dedi.

Cuma namazımızın ardından Tüm şehitlerimiz için Gıyabi Cenaze Namazı kılınacağını söyleyerek Tüm Çaycuma’lıları Cumhuriyet Meydanına davet etti.

Bu hafta Cuma Namazı öncesi camilerde vaaz verilmeyip, ülkemizdeki bütün camilerde şehitlerimiz için özel program düzenlendi. Çaycuma’da Cuma namazı öncesi Yasin-i Şerif ve Asr-ı şeriflerle Namaz sureleri okunup, sureler arasında tekbirler getirilip, sonunda dua yapıldı.

Cuma Namazı sonrası Çaycuma Cumhuriyet Meydanında ve talep edilen tüm camilerde şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı. İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu tarafından kılınan Namaza; Kaymakam Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı, Çaycuma eski Belediye Başkanı Orhan Yardımcı, Daire müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber. EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 3291
22.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın