Pass

Zonguldak Valiliği tarafından düzenlenen “Milli İradeye Saygı ve Sahip Çıkma” buluşmasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

Zonguldak Valiliği’nin Madenci Anıtı önünde düzenlediği programa, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci’nin yanı sıra diğer protokol üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunduğu programda ilk konuşmayı GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci yaptı. Demirci’nin ardından Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar da darbelere karşı olduklarını söyledi.

“ASKER KIYAFETİ GİYEN TERÖRİSTLER”
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun ardından konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, şöyle dedi:

“Eskiden darbe olurdu ezan okunmazdı, sela okunmazdı. Şimdi ezan okundu, sela okundu. Darbe engellendi. Fark var. Vatandaşlarımız Ankara’nın Kazan ilçesinde Akıncılar jet üstünde pistte yattı. Vatandaşlarımız tankın paletine yattı. Önüne yattı. Bu milletin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha gördük. Bu milletin önünde saygıyla eğiliyorum. Başkomutanımız ‘Sokaklara çıkın’ emrini verdi. Hiç kimse sağına soluna bakmadan sokağa fırladı. Büyük ve imanlı bir milletiz. Hainler her zaman vardır yine olacaktır. Bunlar asker kıyafeti giymiş teröristlerdir. TSK büyük bir camia. İçinde 2-3 bin kişi. Bunlar haindir, bunlar teröristtir. Bunlar FETÖ’cudur, PKK’dan daha da alçaktır.”

Zonguldak Valisi Ali Kaban ise “Bugün burada eğer ben ilin Valisi olarak karşınıza geçip Milli İrade adına karşınızda konuşabiliyorsam, bunun birinci dereceden müsebbibi sizlersiniz. Olaylar neticesinde şehit olan gerek kamu görevlisi, gerekse halkımızdan bu yapılmak istenen kötü kalkışmanın engellenmesi için hayatını veren şehitlerimizi burada anmak istiyorum. Onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalan kederli Türk Milleti’ne baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.

Kur’an-ı Kerim’den surelerin okunduğu program konuşmaların ardından sona erdi. Bazı vatandaşlar ise gece boyunca Madenci Anıtı önünde nöbette olacaklarını ifade ettiler.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2546
18.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın