Pass

AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu Belediye meclis üyeleri ile birlikte parti binasında basın açıklaması yaparak, yaşanan darbe girişimine karşı sokaklara dökülen ve demokrasiye “Evet” diyen tüm sağduyulu vatandaşlara teşekkür etti.

15 Temmuz 2016’nın Cumhuriyet tarihi için bir dönüm noktası olduğunu söyleyen Çolakoğlu; “Gerçekten ülkemizin birlik beraberlik ve huzurumuzu bozmak isteyen gruplar değişik bir yöntemle bir kez daha faaliyete geçtiler. Fakat ülkemizde birlik ve beraberlik ruhu, tekrar gün yüzüne çıkmış, Çaycuma’mızda, Zonguldak’ımızda, Türkiye’de ve dünyanın çeşitli bölgelerinde yaşayan vatandaşlar, sokaklara dökülerek bu hukuksuz yapılan ayaklanmayı bertaraf etmişlerdir. Bu durum halkımızın ne kadar demokrasiye inandığının, demokrasiye güvendiğinin göstergesidir. Çaycuma’da dün akşam bu konuda örnek bir davranış göstermiştir. Teşkilat mensupları, kadın gençlik ve ana kademe, yönetim kurulu ve Belediye meclis üyelerimiz ile beraber Çaycuma’da sokakları doldurduk. ‘Demokrasiye Evet, Darbeye Hayır”dedik. Sadece AK Parti değil diğer siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve de bu halkı yürüyüşümüze katılmışlardır. Gerçekleştirdiğimiz bu yürüyüşte daha çok Çaycumalıyı görmek isterdik. Bazıları bunları uzaktan seyrettiler. Duruma göre hareket etme fonksiyonuna girdiler. Ama biz, ilk andan itibaren demokrasimize, ülkemize, milletimizin birlik ve beraberliğine sahip çıktık. İlk dakikalardan itibaren sokaklarda olduk. Çaycuma halkının gösterdiği ütün duygu ve demokrasi sevgisinden dolayı tebrik ediyorum. Bu aslında teşkilat veya siyasi parti meselesi değil, ülkemizin meselesi ve onuru idi. Çaycuma halkını, sivil toplum kuruluşlarını, bütün siyasi parti mensuplarını bu yürüyüşte gördüğüm için çok memnun oldum. Bu akşam saat 20.00’da Zonguldak madenci Anıtı önünde toplanacağız. Tekrar demokrasiye ve birlik ve beraberliğe çağrıda bulunacağız” diye konuştu.

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 3053
16.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın