Pass

Gökçebey Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nce 2016 yılının ilk 6 ayında yapımı başlanan, devam eden ve biten işleri birlikte adeta ilçeyi şantiyeye çevirdi.

Gökçebey Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği gerek İl Özel İdaresi'nden tahsis edilen ödenekler, gerek birliğin çeşitli kurum ve kuruluşlara sunduğu projeler karşılığı bu kurumlardan gelen ödenekler, gerekse köylerden alınan katkı payları ile 2016 yılı içinde muhtarlardan gelen talepleri de dikkate alarak İl Özel İdaresi teknik personellerinin de yaptığı tespitler doğrultusunda yatırım ve çalışma programını oluşturarak çalışmalara hız verdi.

Kaymakamlık Gökçebey köylerinin en büyük sıkıntılarından biri olan köy içi yollarının kötü durumda olması ve vatandaşların hayat standardını düşüren bu durumu giderebilmek için köylerine kilitli parke taşı yapımı projesi hayata geçirdi.

Gökçebey'de köylerin en önemli ihtiyacı olan içme suyu ile ilgili tespitler yapılarak ihtiyaç duyulan köylere yardım edileceği bildirildi.

Öte yandan Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne bağlı olarak çalışmaları devam eden Özel İdare İlçe Şantiyesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Mevsim şartlarının iyi gitmediği ve çalışma zamanın kısıtlı ve az olduğu ilk 6 aylık dönemde dahi birçok işi tamamlama başarısı gösteren Gökçebey şantiyesi, ihtiyaç duyulan köylere de Rotmiks yapılması planlanıyor.

Geldiği günden buyana Gökçebey ilçesini daha yaşanabilir bir kent haline getirmeye çalışan İlçe Kaymakamı Bünyamin bilgin; “Zonguldak ilinin en güzel ilçesinde yaşıyoruz, bulunduğumuz ilçemizin daha güzel olması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. İl ve İlçe özel idaremizle uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Yapılan bu hizmetleri başarı ile sürdüren Gökçebey şantiye şefimiz Yaşar Kurtoğlu ve Özellikle ilçe özel idare müdürüm İzzet Turpçu’ya teşekkür ediyorum. İlçemizde susuz ve yolu kötü hiçbir köyümüz kalmayacak, Gökçebey’in köylerini şantiyeye çevirdik” dedi. 

Haber: EKSPRES


Haber Okunma Sayısı : 2698
14.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın