Pass

Çaycuma AK Parti İlçe Teşkilatı’nın bayramlaşama programı Öğretmen evi önünde gerçekleştirildi. Katılımın yoğun olduğu programa; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, Çaycuma İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, Çaycuma eski Belediye Başkanı Mithat Gülşen,  il genel meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

Çaycuma İlçe Ahmet Çolakoğlu tüm Türkiye’de AK Parti teşkilatlarının birlik ve beraberlik içinde bayram kutladıklarını söyleyerek; “ Bu aralar üzücü olayların yanında, bölgemiz için Filyos Projesi gibi güzel gelişmelerde olmuştur. Uzun yıllardır konuşan bu proje inşallah AK Parti döneminde hayata geçecektir” dedi.

Seçim vaatlerini yerine getirirken meclisteki muhalefet partililer nedeniyle çok zorlandıklarını söyleyen AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ; “Terör olaylarına karşı çalışma yapıyoruz, fakat içerde hainler var. Kapı kilit tutmuyor. Ancak çok şükür çok mert bir Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız var. Seçim vaatlerini yerine getirirken 3 tane muhalefet partisinin direnci ile karşılaştık. MHP’nin kendi iç meseleleri var. CHP’de HDP’nin ruh ikizi olmuş, peşine takılmıştır. Beraber hareket etmektedirler. Sanki bu yasalardan sadece AK Parti’ye oy verenler istifade edecek gibi bir direnç var. Bütün bunlara, paralele, Gezicilere, teröre, yapıcı olamayan muhalefete ve şer odaklarına rağmen Türkiye büyüyor” şeklinde konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu Cumhurbaşkanına sahip çıkılması gerektiğini söyleyerek; “Zonguldak’ın Türkiye, Türkiye’nin de dünya pastasından daha büyük pay alması için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu kararlılık bu azim bizde var. Bizi alıp ayağa kaldıran bir lider bulmuşuz. Şimdi 7 düvel adamın peşine düşmüş, aşağı çekmeye çalışıyor. Liderimize sahip çıkalım. Bu vesile ile seçim çalışmaları boyunca AK Parti teşkilatlarında bizlerle birlikte çalışan tüm hanım ve beyefendilerin emekleri var. Hepsine teşekkür ediyorum “diye konuştu.

Son olarak söz alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, son zamanlarda TTK’nın özelleştirilmesini istediği yönündeki söylemlere cevap verdi. Kesinlikle özelleştirmeyi savunmadıklarını ifade eden Özbakır; “ Bir şey söylemediğimiz halde özelleştirmeci olarak adımız çıktı. Ben TTK’nın özelleşeceğini savunacak kadar saf değilim. TTK’yı verimli hale getirmek yani,  hem işçisi hem yönetimiyle çalışıp zararı asgariye indirmek anlamında konuşuyoruz. TTK’nin zararını sıfırlamak mümkün değil. Zarar 1 milyar gibi büyük olunca maalesef Ankara’ da göze batıyor. Bu zararı bir şekilde azaltmak için revizyona gidilecek. Bakanlık,  bana hiçbir TTK işçisini mağdur etmeyeceklerini söyledi. Şunu bilin ki TTK’nın hiçbir işçisi mağdur olmayacak. Aşağıya biraz işçi alıp zararı asgariye düşürme peşindeyiz. Özelleştirme peşinde değiliz.

Haber: EKSPRES

 


Haber Okunma Sayısı : 2599
07.07.2016



Hakkımızda.

25 Ocak 2006 tarihinde Basın ve Meslek İlkelerine Bağlı Kalmaya Söz vererek, Çaycuma Ekspres Gazetesi Günlük Siyasi Gazete olarak yayın hayatımıza başladık.

2009 yılında Çaycuma Ekspres Gazetesi ile devam ettiğimiz hizmet doğrultusunda matbaacılık sektörüne de adım atarak Miyanyedi Ofset olarak Çaycuma’da hizmet vermeye başladık.

Miyanyedi Ofset, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesiyle, matbaa, reklam, promosyon ve tasarım hizmetlerinde faaliyet göstermektedir. Sektöründe kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam eden Miyanyedi Ofset, müşteri memnuniyeti ve devamlılığını sağlanmasını en önemli prensip olarak görür.

Bunu elde etmek için işle ilgili bütün kararlarımızda ve işin her aşamasında kalite, ve özenle ilgili prensipleri dikkate alıyor, en yüksek etik değerlere bağlı kalıyoruz.

Ayrıca, Eylül 2015’te Çaycuma Ekspres Gazetemiz haberlerine bir yenilik daha katarak son dakika haberler ve canlı yayın bağlantısıyla da bir yeniliğe daha imza attık.

EKSPRES GAZETESİ
Çay Mah.Saray Sok. No :1/B
Çaycuma - ZONGULDAK
Tel :0 372 615 79 70
E-mail : miyanyediofset@hotmail.com
Hava Durumu.
Hava durumu tahmini
Çaycuma
Bize Ulaşın